Prvo dobro pranje minivašom, počepišrupe, voda unutra i gledaš gdje curi, lemilica u ruke i peri. Kad misliš da si gotov ponoviš postupak sa vodom. Ako si uspel nabiješ u njega pritisak (nekakvih 0,5 bara)i gledaš gde je još ostalo.
Uglavnom nema tu nekog prevelikog kruha jer je kamenac i dalje u njemu.
Ok, velim opet nadam se da bude majstor rešil, ja se nemam volje s tim igrati.
šanana, imam pitanje za tebe. nevezano uz trenutni popravak ali vezano uz tvoj 565.
koliko je teska tvoja sijacica za kukuruz? i kako se ponasa traktor kada su pune kutije umjetnog?
koji je najtezi prikljucak s kojim si radio ili teret koji si nosio na hidraulici?
E ovako, sad ni sam neznam kak da ti odgovorim...
Koliko je sijačica teška to stvarno neznam, a u kutije ide nekih 75-100 kg umjetnog u svaku (stvarno sad nisam siguran) i nemam problema kad ju digne, hidraulik se odlično ponaša s njom, nosi nju i 539, samo je prelagan za okretanje na uvratinama, pa tu nastaju problemi, pogotovo na pjeskovitim tlima.
Najteži priključak koji sam nosio je onaj kolegin uteg, nekih 850-900 kg, to se baš vidjelo da je traktor sjeo kad se podigne i da je pumpa lupkala u gorenjem položaju.
Nemam baš nekih teških priključaka, rolo bale sjenaže su u prosjeku 600-700 kg, s tim nemam problema.
Nosio sam i V&N L950 3 brazde i dosta dobro ga je nosio...