Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,489
Da stvarno su trebali ostaviti ko na zetoru otvor sa strane i poveći i radi štelanja kvačila, I izvesti mazalicu za druk ležaj
Imaš ideju?Kad ima volje ima i načina...
Trebali su, ali nisu.Da stvarno su trebali ostaviti ko na zetoru otvor sa strane i poveći i radi štelanja kvačila, I izvesti mazalicu za druk ležaj
Negda sam i ja to delal. Mast smo u firmi dobijali u bačvama 200 litri, špahtlu u ruke i udari nežali, guraj mast u ležajeve prije ugradnje poklopaca.Mi smo negda i druk lagera kuhali na peći v loncu z uljem i masti i pak je išel dalje. Negda smo bili malo vekša sirotinja, denes ima i najde se svega...
Ne nisam još pobedastel, točno je tak bilo.
Našel bi ju...npr. rupica kamera ,cjevčica ,šusImaš ideju?
To je i moj otac pokušaval, ali je i dalje druk lager bil pjeval :/Mi smo negda i druk lagera kuhali na peći v loncu z uljem i masti i pak je išel dalje. Negda smo bili malo vekša sirotinja, denes ima i najde se svega...
Ne nisam još pobedastel, točno je tak bilo.
Pa IMT je izvožen na 5 kontinenata ako se ne varam, tak da ne znam kaj je tu čudno ipak je to IMTIMT uvežen iz norveške ..daj me naj..
Muha molim te zovi Grbića i provjeri tu informaciju
Pa vele da je najlepše mreti pri svojoj hiži .... Tak i taj, još malo i doma jeali natrag uvežen