Pa vele da je najlepše mreti pri svojoj hiži .... Tak i taj, još malo i doma jeali natrag uvežen
Pa vele da je najlepše mreti pri svojoj hiži .... Tak i taj, još malo i doma jeali natrag uvežen
IMT uvežen iz norveške ..daj me naj..
Muha molim te zovi Grbića i provjeri tu informaciju
Kakve su to šifre? Zakaj pišete u šiframa? 😵💫🤕Zval sam ga, pozdravil te![]()
Pa kaj nije bilo Zetora ili nekaj boljega za uvesti?Jeste..traktor je uvezen iz Norveške...
Pital je i za tebe, ti si isto raketa fanKakve su to šifre? Zakaj pišete u šiframa? 😵💫🤕
Zato jer ga čuva, takav vlasnik da ima bilo kakvu marku uvijek bi imal posla oko njegaJa sam ga kupio uvezenog i ocarnitog....komšija mi ima zetora. 7745 a čuva ga ko malo dijete.al uvijek nešto popravlja na njemu i to me odbilo od zetora...
I koliko te je koštalo to zadovoljstvo.Ja sam ga kupio uvezenog i ocarnitog...
16 000 hiljada sam ga platio..maraka...bolji traktori su bili oko 20 000 i preko a ja se nisam mogao više ispružiti.a i htio sam nešto prosto.sigurno.što se može dosta lako popravite..I koliko te je koštalo to zadovoljstvo.
Pozdrav svima, evo danas je došao na red za rastavljenje jer treba i dotezanje glave nakon generalke pa sam mu kranom skinuo kabinu da promijenim i taj orbitrol (a i buraz je spomenuo da bi trebalo nešto u mjenjaču jer ispada iz neke brzine pod opterećenjem)...nadam se da će biti gotov kroz tjedan - dva 😃I tako evo mene sa prvim pitanjem.
Trebao bi na svojem 577 (1986.) promijeniti orbitrol iliti obrtni razvodnik. Ima li itko ikakve savjete u vezi toga? Kojim redoslijedom ga rastaviti? Kabinu treba micati, ploču s instrumentima...nisam to nikada radio, a on je lagano dao svoje. Jer je cilindar novi, pumpa nova, samo je on originalni. I volan ne funkcionira kako treba. U jednu stranu vrtim dva kruga, a u drugu i po 4 - 5.
Lijep pozdrav