Pokaži nekom iskusnom vulkanizeri i pitaj za mišljenje. Ja mislim da nije dobro zapečna guma.U zadnje vrijeme i lijeva pokazuje znakove nejednakog trošenja, a na desnoj gumi su vanjske rifne potrosene skoro skroz, a one nutarnje(do haube) skoro ništa...
Špur je majstor razmjeravao metrom i štimao na poprecnoj sponi... spona, krajnici spone i onaj krajnik sto bude na hid. cilindru su novi, i nigdje nema lufta, traktor je u voznji stabilan i vozi se "kao auto"
Ovako na oko, sve je u pravcu i kako treba biti... ali lijeva guma se potrošila u 50ak RH, desna aj... troši se, al nije strašno... vozi se traktor povremeno i asfaltom, ali sve su to kratke ture...
Slika nije osobno moja, ali identicno tako se i moja trosi...Ak nije do špura onda ne znam što bi moglo bit točno.
Jer po tome ti kotači stoje u "V", al ne vjerujem da bi tolka razlika u potrošenosti bila između ripni...
Stavi koju sliku prednjeg kraja i kotača možda se bude onda moglo dokučiti kaj bolje.
I mene je uvijek zanimalo zasto su ostavili tu rupu 🤷♂️Jel ima taj traktor volan podesiv po nagibu?
Dali si razmišljao o uslovima puta kakvi su.U zadnje vrijeme i lijeva pokazuje znakove nejednakog trošenja, a na desnoj gumi su vanjske rifne potrosene skoro skroz, a one nutarnje(do haube) skoro ništa...
Špur je majstor razmjeravao metrom i štimao na poprecnoj sponi... spona, krajnici spone i onaj krajnik sto bude na hid. cilindru su novi, i nigdje nema lufta, traktor je u voznji stabilan i vozi se "kao auto"
Ovako na oko, sve je u pravcu i kako treba biti... ali lijeva guma se potrošila u 50ak RH, desna aj... troši se, al nije strašno... vozi se traktor povremeno i asfaltom, ali sve su to kratke ture...