• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT dorade i prerade.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Moj 533 je zaradio za 6340, sad oba dva zarađuju za drugo nešta, a i svaki stroj kod mene je uzet s onim načelom "kak imaš tak se i pokrivaj" samo šta dobar dio oče imati bolje od susedovog pa se i dešavaju takve stvari da se propada i bankrotira. Evo jedan primjer iz gudovca, prije 2 godine bio je izložen stari tip 539, cjena je bila nekih 90 000 kn.. Ljudi smo takvi kakvi smo sa razmišljanjem, ali ja vjerujem da 90% ljudi tu ne bi doneslo keš i iskeširalo ga, nego bi tu istu lovu dao za učešće nečeg jačeg i duplo skupljeg i grcao u dugovim i kreditima pitaj boga kolko godina....

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Tu ima dosta istine za susjeda i te stvari. Za mene je ispravno uzeti dobar traktor na kredit,ali ako imas sa njim posla da mozes zaraditi za mjesecnu ratu,a ne da stoji u garazi i da se hvalis kako imas boljeg traktora od komsije i poslije par mjeseci se uhvatis za glavu i pitas sam sebe sto mi je ovo trebalo.Ispravite me ako pogresno razmisljam.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
To znači ak tata ne bi kupio 539 ti ne bi mogo zaslužit kineza.Nemoj tako,svaki dan slušam slične priče.Kad bi meni tata kupio TVa ja uopšte ne bi imo želje ni potrebe po traktorčetu.

ceki

Član
Tu od
18 Ruj 2009
Poruka
365
u bosni je stanje drukčije, ljudi s malo plastenika odnesu papriku na plantašku pijacu nakupci se otimaju evo novaca to je kod nas ne-mo-gu-će, bez računa se ne računa
ovdje najbolje prolazi ko lelemuda na pecanju, kod vas kad radiš bar znaš daš imat ovdje to nemora značit
još uvijek možete u mlinu "podizat" brašno ovdje tog nema odkako je socijalicam gecrkt
prije sam mogao podizati vino sad ga platim ko i svak drugi ... ...

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Abarth opet grijesis,jest stari kupio 539,ali i ja sam mogao da sjedim i gledam TV i da opet imam traktor i da se ovdje zalim kako se ne moze kupiti nista drugo. Medjutim ja sam radio i kupio nesto bolje.
Ma nije ni kod nas sjajna situacija,ali ko hoce iole da radi moze solidno da se zivi i zaradi.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Ništa bolje nisi kupio,tatin 539 če preživjet ovog kineza.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Abarth uhvati se ti svog tomice..... znam najmanje 50 ljudi sto ih imaju i koji su odradili i po 2000-3000 rh i nisu nikad imali kvarova. Kad ga probas i budes radio sa njim onda ostavljaj komentar. Kako bi bilo da ja komentarisem Zetora,a nikad u zivotu nisam sjeo u njega.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Kad covjek pise neke stvari koje ne stoje i generalizuje sve sto se moze. Ovo je svakako otislo predaleko pa nek moderatori obrisu ako smeta.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Tomica nije kinez več dobar hrvatski proizvod koji če verovatno i mene nadživet.:icon_wink::icon_wink::icon_wink:

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Svako ima pravo na svoje misljenje, ja pak ne volim tomu vinkovica vidjet na slici, a kamoli u zivo.. Za mene je to mali tukač od kojega ti usi krvare..
A netko ga eto voli i zavrsava mu posao.. Bez uvrede za bilo koga, ali to je moje misljenje..

bobe

Član
Tu od
22 Sij 2014
Poruka
312
Sa svim ovim današnjim postovima kakve veze ima IMT dorade i prerade???

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
a klasika šanana, prvih 8 strana je o tematici, ostalih 30+ je
"moj traktor je bolji od tvog" :(giggle):

:icon_pidu:

al dobro, evo tek sad na zadnjoj strani sam dobio ideju
kak cu ja izvest nozni gas na svom 533... :icon_super: :(rofl):

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
E nisam te pital onaj dan kod tebe, jesi ti ugradio ono kućište i šperu na svog?

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
kupio sam samo getribu od 539,
to je vec ukomponirano...

zadnji kraj nisam kupoval, ne mislim slagat šperu...

sljedeci pothvat je zatvaranje kabine ( dolje i straga - smeta me prasina kad kosim travu, alergican sam na ebeni pelud od trave ),
te kad vec to radim, nabacit cu nozni gas... svidja mi se nozni za transport, probao na torpedu od kuma

i to je to, pali i deri ;)

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
cuj, par ljudi mi je reklo da za moje potrebe nema nis vise smisla,
nego si ovaj preuredit... ( hvala ti, a ti znas i zakaj )

danas nesto uzet od ovih recikliranih materijala i sumnjivih legura metala... a, a....

mislim da ce ovaj starac jos dugo tuckat u mom dvoru ;)

:icon_pidu:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Zašto je išla getriba od 539? Za pelud si stavi gas masku(JNA) i nemaš brige sa alergijom [emoji6]

Najnoviji postovi

Na vrh