josix
Aktivni član
- Tu od
- 8 Stu 2010
- Poruka
- 1,167
prica je dugacka, a ukratko, traktor 60% poslova kosi sa roto kosom, malčerom, s elisom i dva noza ko god to oce kako zvat, a livade si kratke, uglate, s preprekama, uglavnom, ima puno napred - nazat, dizanja i spustanja kosilice...
plus u kombinaciji sa transportom od 30 min do parcele, pa se ulje u getribi fino ugrije, plus jednostepeno kvacilo.... zabava je bila zagarantirana...
40 % mi treba za transport, i vucu drva iz sume...
falilo mi je dvostepeno... ukratko...
a posto mi je suma daleko, imam kuma i frenda koji imaju jake trakrore, 50 i 90ks,
pa ko moze od njih kad imam akciju od 3 ture u jednom danu oni voze drva, da ja ne mucim malca...
i to je to
jbga, kriza je u svijetu, a i ne vjerujem materijalima novih traktora... i bok...
ostaje starac
plus u kombinaciji sa transportom od 30 min do parcele, pa se ulje u getribi fino ugrije, plus jednostepeno kvacilo.... zabava je bila zagarantirana...
40 % mi treba za transport, i vucu drva iz sume...
falilo mi je dvostepeno... ukratko...
a posto mi je suma daleko, imam kuma i frenda koji imaju jake trakrore, 50 i 90ks,
pa ko moze od njih kad imam akciju od 3 ture u jednom danu oni voze drva, da ja ne mucim malca...
i to je to
jbga, kriza je u svijetu, a i ne vjerujem materijalima novih traktora... i bok...
ostaje starac