• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT dorade i prerade.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999

Za Petrica ovak sam ja na svojem 542 rijesio samo moras nabavit duzi suplji vijak i spojis se odkud i kompresor ti dobiva ulje!!

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Kakvo je to glupo razmišljanje da IMT mora biti mastan???

Nama na 539P je blok zahrđal pošto je loše ofarban, ali eto nije mastan niti ne masti, čudo, zamislite. :D:

Robi1990

Član
Tu od
3 Velj 2016
Poruka
48
Ovo su katastrofe koje čitam, blok zahrđal jer je loše farban u tvornici..:O Btw, kakve su kabine na ovim 539 s obrtnom limarijom (sorry na off topicu), jer mi izgledaju dosta udobne u usporedbi sa starima? Svaka čast na ovoj temi inače, jako zabavna i edukativna..:)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
A kaj se ti čudiš sad tome ko pura dreku???

Svi novi IMT-ejci su tak loše pofarbani da netreba uopče pisati o otome, tak je i na ovom našem pola boje odpalo sa bloka i sad je hrđav pošto nije mastan :) no to uopče nema veze.

A kaj se tiće kabine, udobnija je jedino po pitanju prostora, ulazka i izlaska iz nje, znači ne zapinjaš sa rukama i nogama nigde, ima mjesta, pregledna je baš lijepo, dok su ove stare linije skučene i male, nikakve.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Uopće nije katastrofa hrđav blok, veća katastrofa je ako bi ostao bez ulja od previše puštanja ;) šala mala, moj pušta na obje strane radilice i iza kompresora na kucistu distribucije.

Poslano sa mog VOYAGER2_DG310 koristeći Tapatalk

puky

Član
Tu od
16 Svi 2013
Poruka
232
Jel na njemu kabina skroz zatvorena ili ima rupa kao na staroj liniji? Ako nije problem da nam pokazes koju sliku

Robi1990

Član
Tu od
3 Velj 2016
Poruka
48
A čudim se jer smatram da ozbiljna tvornica koja proizvodi poljoprivredne strojeve nebi sebi smjela priuštiti da joj se dešavaju takvi gafovi... Al ok, to je IMT pa razumijem..:) Aha, znači nije ništa tiše u kabini ovoj novoj, nego u ovim starima.. Sam mislio da su to šta riješili..

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ovo su katastrofe koje čitam, blok zahrđal jer je loše farban u tvornici..:

Nije kriva farba več loša struktura bloka (omjer u gusu profulan) isto kak i kočione ploče 558 na dalje .:x:

puky

Član
Tu od
16 Svi 2013
Poruka
232
Da su zatvorili kabinu stavili šiber grijanje radio zvucnike u njega servo volan mozda nebi propali ali ovako imas samo kockastog 539

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
A čudim se jer smatram da ozbiljna tvornica koja proizvodi poljoprivredne strojeve nebi sebi smjela priuštiti da joj se dešavaju takvi gafovi... Al ok, to je IMT pa razumijem..:) Aha, znači nije ništa tiše u kabini ovoj novoj, nego u ovim starima.. Sam mislio da su to šta riješili..

Koliko je koštao ništa čudno danas za 10000 eura nemožeš bicikl kupit a kamo nov traktor.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ma kupiš traktor koji nema vuču, kiper , poteznicu poneki nisu dobili ni ključeve za upaliti . I još ga moraš došlepati jer nema šperu a blato je a nemaš ni gdje zakopčati nema prednju kuku a traktor koji ga šlepa ne valja jer sve to ima tvornički . I još moraš reči drugovima da je domači traktor bolji makar teško pali hladan itd takav je bil moj susret sa 533 .

Robi1990

Član
Tu od
3 Velj 2016
Poruka
48
Ma kupiš traktor koji nema vuču, kiper , poteznicu poneki nisu dobili ni ključeve za upaliti . I još ga moraš došlepati jer nema šperu a blato je a nemaš ni gdje zakopčati nema prednju kuku a traktor koji ga šlepa ne valja jer sve to ima tvornički . I još moraš reči drugovima da je domači traktor bolji makar teško pali hladan itd takav je bil moj susret sa 533 .

Ma čekaj, to kad si uzimao novi 533 iz tvornice, ili?

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Godine gospodnje 1972 do 1976 kupovano u Križevcima ondašnji Savez .

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Robi; Isti vrag ti je novi IMT ili stari samo šta je novi IMT lijepsi i lakse ga servisirat, svi su oni bucni do novog 560 pa na dalje oni imaju nesto bolju kabinu odvojen, ravan pod i kabina koja dihta sa kakvom takvom ventilacijom(GVU) :)

A Bučo to si stavio veći šraf na stranu gdje je i boš pumpa ? I dal baš mora bit željezna cjevčica kojom putuje ulje ili može neka obična gumena ?

Posljednje uređivanje:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

Nije tiše ništa posebno, kabina je od iza otvorena, pod je otvoren isto, jedino kaj ja stvarno prostrana i pregledna, znači velika je kabina, one stare su male i skučene i stalno se odaram negde kad teram stari 539 negde.

Jel na njemu kabina skroz zatvorena ili ima rupa kao na staroj liniji? Ako nije problem da nam pokazes koju sliku

Najnoviji postovi

Na vrh