Ovo su katastrofe koje čitam, blok zahrđal jer je loše farban u tvornici..:
Nije kriva farba več loša struktura bloka (omjer u gusu profulan) isto kak i kočione ploče 558 na dalje .:x:
A čudim se jer smatram da ozbiljna tvornica koja proizvodi poljoprivredne strojeve nebi sebi smjela priuštiti da joj se dešavaju takvi gafovi... Al ok, to je IMT pa razumijem.. Aha, znači nije ništa tiše u kabini ovoj novoj, nego u ovim starima.. Sam mislio da su to šta riješili..
Ma kupiš traktor koji nema vuču, kiper , poteznicu poneki nisu dobili ni ključeve za upaliti . I još ga moraš došlepati jer nema šperu a blato je a nemaš ni gdje zakopčati nema prednju kuku a traktor koji ga šlepa ne valja jer sve to ima tvornički . I još moraš reči drugovima da je domači traktor bolji makar teško pali hladan itd takav je bil moj susret sa 533 .
A čudim se jer smatram da ozbiljna tvornica koja proizvodi poljoprivredne strojeve nebi sebi smjela priuštiti da joj se dešavaju takvi gafovi... Al ok, to je IMT pa razumijem.. Aha, znači nije ništa tiše u kabini ovoj novoj, nego u ovim starima.. Sam mislio da su to šta riješili..
Jel na njemu kabina skroz zatvorena ili ima rupa kao na staroj liniji? Ako nije problem da nam pokazes koju sliku