D
derventastanic06
Guest
ma taj ne diraj ništa.
Sipaj ulje u onaj donji koji je malo izbocen prema van ajmo rec i to je toy):
Hvala na odgovoru, sledeći put ću pitanje potkrijepiti i slikom!
ma taj ne diraj ništa.
Sipaj ulje u onaj donji koji je malo izbocen prema van ajmo rec i to je toy):
nisam te razumio s tim cepom,, je li mislis da sa zrakom izbacuje masno ili nes drugo ja kad odvrnem cep uvjek bude kap jedna na onom limu iznad klackalice mislim to sam vidjeo i u jaranovog labinca tek kupljenog odvrnuo cep i na tom limu stoji kap ulja,, ( jer tu je svakako odusak,, i bude mastan cep kad radim cjeli dan s njim i to je koliko sam primjetio tako u svakogzato sam te pitao za diznu. ako je veci ili manji pritisak moze dosta da poremeti rad motora ili ako nerasprskava u maglu. prvo odnesi kod bosiste dobrog i neka je otvori i proveri i nasteluje ako moze. fabricke su dosta bolje od ovih novih ulozaka sa kojima cesto se ima problema. lako ces kupiti. ako se moze ustelovati to odradi prvo i nakbolje ce biti. hoce i do nje da izbacuje plav dim vecinom kad nije dobro nastelovana a veoma crn i tesko pali kad je otisao ulozak pumpu nediraj. kad je motor zagrejan pogledaj na cep gde sipas ulje. normalno je da izlazi vazduh ali se nevidi ili jako malo. ako se primecuje kao dim ili jos da bude masno od ulja to nije dobro.