ma nemoj niposto 2 brazde al imam ti ja prodat jbte kakv si ti covjek ako kazes nemoj onda drzi do svoje rijeci
Dečec nije ti to lijepo ponašanje, nemoj mi kolegu kritizirat bezveze.
ma nemoj niposto 2 brazde al imam ti ja prodat jbte kakv si ti covjek ako kazes nemoj onda drzi do svoje rijeci
Ovdje se vidi da 610.10 nema niski klirens već visoki.
Znaći da ovaj prodaje plug koji ti tražiš i koji ti ja preporućujen
Nikako 2 brazde,a bas ako hoćeš dvije br.imam ti ja slavonac za prodat,aki kažem da nepreporućujem.
Ovaj sto kaže da je 14 cola je potpuno isti plug kao moj 610.10.Zato mislim da nije dobro napisao.
Ovaj olt ja osobno nebih uzeo .I to zato što je toliko dobar da ga svi prodaju a rijetko tko kupuje.Cijena u oglasu je previsoka,ja ga nebih uzeo ni za 100 E
Ja sam ga vukao sa 542,ali sad imam nešto jači traktor pa sa njim više ne orem.Znači da ivaj IMT
http://www.njuskalo.hr/oprema-obrada-tla/plug-imt-14-jednobrazni-oglas-1583663
bi bio dobar izbor možda mu još spustim cijenu
A i napisao je da je niski al mi neizgleda da je niski več visoki
S kojim traktorom vučeš Svoj IMT 610.10? I kako si zadovoljan?
Ja sam ga vukao sa 542,ali sad imam nešto jači traktor pa sa njim više ne orem.
A plug je odličan,jednom ga naštelaš i miran si rekao bih zauvjek.
bitno da je na njemu sve ispravno.Znaći da je lemeš otkovan,da daska nije poderana,da imaš deflektor po mogučnosti(ona plastika iznad daske) i da su mu je plaz solidan.
A cijenu bi mu morao nešto spustiti jer ja sam npr imt756 platio 3 000 kn (2x 12 cola)
Koliko po vama vrijedi plug IMT 755, niski klirens pooro oko 20 Ha, praktički nov. Čovjek me zamolio da mu nađem mušteriju za taj plug, traži 530 € fiksno. Meni se čini to puno, teško će te novce izvući. što vi mislite?
Ja nabavio plug ...barem za prvu ruku...Na njemu piše IMT 610.10 sve je ok samo lemeš ču trebati novi nabaviti jer ovaj je varen i neče dugo... cijena pluga je bila 500Kn jučer sam išao po njega u novu gradišku rastavio ga strpao u bunker i pravac ZG e sad di mogu nabavit lemeš za taj plug (610.10)Nema na čemu.Zato smo ovdje.
Bilo bi nam svima drago,ako reliziraš kupovinu, da nam daš povratnu inf.kako si ti zadovoljan kako cijenom tako i kvalitetom a i svime ostalim.
sad di mogu nabavit lemeš za taj plug (610.10)
:
Ako je mala privreda, krupni navoj na vijcima i ostali znaci koji na to ukazuju, tesko da ga prodas ikomu ko se imalo razumije u plugove.
Ima tko od Vas klirens 10 cola niski il visoki?