752.1 nije IMT oznaka koliko se ja u to kuzim, vec LEMIND... Zasto LEMIND izgleda jednako kao IMT to pronjuskajte po forumu, pisao sam vec milijun puta.
Original IMT jednobraznjak 16" je nosio jednu jedinu oznaku i vise ni jednu drugu, a to je 610.10 Postoje i manji jednobraznjaci, ali to je LEMIND proizvod, pa neki imaju IMT naljepnicu neki nemaju ali i jedni i drugi imaju LEMIND plocicu.
Sto se tice FOP 610.04. to je 2x10" plug i jako je kvalitetan, Ako su na njemu original daske i nisu puno potrosene (a cini se da je plug u odlicnom stanju) mislim da 2500kn i nije prevelika cjena jer FOP ima ramu radjenu od debljeg "mesa" nego IMT i tezi su plugovi i izdrzljiviji ako ga mislis kidati u teskoj zemlji s jakim traktorom. OBAVEZNO ove plastike skidaj i stavi metalne deflektore, kvaliteta oranja ce se utrostruciti, pogotovo jer je to plug malog zahvata.
FOP je ugradjivao na svoje plugove original FRANK daske u prvoj ugradnji, dok je IMT imao daske iz LEMIND-a. FRANK je puno izdrzljivija daska i kao da za nijansu bolje ore od IMT daske, no nemam previse iskustva sa FOP plugovima, pa necu ici u detalje.
Svaako trazi neku probu prije kupovine ili jako dobro premjeri plug da nije negdje pomotan ili usukan, sto se prostim okom ne moze vidjeti.