powershift
Dobro znana faca
- Tu od
 - 13 Stu 2007

- Poruka
 - 2,930

ako ti je blize od 15 cm stopat ce uzmi poturi podloske il nesto slicno da odmaknes pa stegni
nije to bas jednostavno uraditi sa podloskama, malo veci je to zahvat ukoliko bude problema.
ako ti je blize od 15 cm stopat ce uzmi poturi podloske il nesto slicno da odmaknes pa stegni
ja sam presijeco nozeve od rotacione o stavljo ja mislim 5-8 kom i dosad nema problemanije to bas jednostavno uraditi sa podloskama, malo veci je to zahvat ukoliko bude problema.
Matija, ja imam Vogel-FOP plug oznake 756.2 2x12" s VOGEL VN350 pluznim glavama... s plugom sam pre zadovoljan...
Takvi plugovi se vec godinama proizvode, a od prije 3 godine se mogu i kupiti kod nas.
njegovi su diskovi gore a šta oni u stvari rade kod pluga Kićo,jer vidio sam neki stari katalog sa imt plugovima i postojali su neki samo sa diskovima ali toga nema u našem krajuartyman:
Arno poznas Ajkulu, on ti od mog rodje par kuca dalje, odite tam i pogledajte. Trenutno stoje gore jer ore zemlju gdje je siliro i nemaju sta zatrpavat, dok bu oro iza kombajna onda cec vidjet sta oni rade.