V
VOJVODJANIN
Guest
koje raonike za IMT 757 kupit samoostrece ili kovane, i koje su cijene, nemogu da otovrim cjenik plamena iz srbije
Mislim da su oko 20 eura.Proveriću sutra pa ti javim.
Plamen je iz mog mesta.
koje raonike za IMT 757 kupit samoostrece ili kovane, i koje su cijene, nemogu da otovrim cjenik plamena iz srbije
ok, cijena mi je niska, ocekivao sam da su skuplji
Arno poznas Ajkulu, on ti od mog rodje par kuca dalje, odite tam i pogledajte. Trenutno stoje gore jer ore zemlju gdje je siliro i nemaju sta zatrpavat, dok bu oro iza kombajna onda cec vidjet sta oni rade.
pitanje za sve poznavatelje imt-ovih plugova
daske , plazovi i raonici na plugu imt 754 su indentične kao i na kvederlans plugovima... na kojem još imteovom plugu su takve daske???
jednostavno pitanje za dobre poznavaoce imt plugova ,kolika je visina kod 2br 16 cola i koliki je razmak od vrha prvog lemeša do drugog vrha,jer nisam vidio 2br od 16 cola da ga usporedim sa mojim 2puta 14:?:
Danas proverio u Plamenu!
Običan raonik za IMT 757......2000 din ili 20 eura
Samooštreći raonik za IMT 757.....3000 din ili 30 eura
U Bosni ih možeš naći u Bjeljini u firmi "Vuk komerc".
Gore navedene cene su u Srbobranu, pretpostavljam da su u Bosni malo skuplji.
Pozdrav!
da li bi mogao da slikas samo crtalo da vidimo kako stoje ti navareni flakovi, da li ima sa obe strane ili samo na unutrasnjojupravo to,ima bočno povarene flahove,i nema šanse da se ne okreče...
to sam tako kupio sa plugom,sad sam samo navario gdje koji flah je falio,više radi estetike nego što če falit...
Kod mene u Pozegi PLAMEN djelovi za remont 757 pluga kostaju ovoliko:
Daska 740Kn (100€)
Plaz zadnji s promjenjivom petom 290Kn (40€)
Peta plaza 95Kn (13€)
Plaz prednji 188Kn (26€)
Lemes obicni za kovanje s kljunom 330Kn (45€)
Produzetak daske 95Kn (13€)
Total: 237€ Po glavi
Ako se djelovi kupuju kod uvoznika na sajmu u Gudovcu, dobija se znacajan popust. Lemes recimo kosta 140 Kn (19€) Daska je 500Kn (68€)
Na cjene u trgovini i cjene na sajmu se moze dobiti povrat PDV-a. HR PDV iznosi 23%
Nize od ovog mislim da ne ide...