B
Bobo
Guest
Nije Franco, nego FRANK... Cini mi se da su FOP plugovi imali na sebi FRANK daske i raonike. nisamsiguran, nemam gdje provjeriti ovu informaciju. Inace kvalitetna marka, a svi znamo da kvaliteta i kosta.
zavisi koji imas traktor ja imam rakovicu 65 i ja sam svoj 755 prepravio na 756 zato sto mi nije dobro orao mada sam taj plug kupio za 539 al nedostatak novca za drugi me natjerao na prepravku kasnije sam kupi imt 610 .07 visko klirens isti kao 756 (30 sm ) i zamijenim za trobrazni ali nije rijec o toma nego zavisi u kakvoj stanju plug i najbolje ti je probaj svidja ti se ili ne svidja mi ti ne mozemo nista reci . Imas li neke slike ??a bobo sta kazes na to 755, ti si nesto pisao renije da taj 755 ne bi kupio...zasto?
zavisi koji imas traktor ja imam rakovicu 65 i ja sam svoj 755 prepravio na 756 zato sto mi nije dobro orao mada sam taj plug kupio za 539 al nedostatak novca za drugi me natjerao na prepravku kasnije sam kupi imt 610 .07 visko klirens isti kao 756 (30 sm ) i zamijenim za trobrazni ali nije rijec o toma nego zavisi u kakvoj stanju plug i najbolje ti je probaj svidja ti se ili ne svidja mi ti ne mozemo nista reci . Imas li neke slike ??
upravo tako ubacio zeljeznu kutiju od 5 cm izmedjuma neman, to mi je kolega iz firme, u Djakovu zivi, nikako da mi posalje sliku...
ma nema tu sta, po svemu to je gotovo nekoristen (novi) plug, ja sam mislija ic u slavoniju iduci vikend pitanje samo dal ponit 2000kn vise ili mi to nije potreba...
Kako si prepravio, samo povecao razmak izmedju pluznih tjela ili?
i kak si zadovoljan s njima?
ako je ovo pitanje za lemeše
I više nego sam zadovoljan,u ovoj sušnoj godini,nisam imao problema sa ulaskom pluga u zemlju,dok drugi jesu...