DARIJUS
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Stu 2011
- Poruka
- 6,743
Hahaha, ma to ti nitko neće
@matozdenci pa i ovaj IMT 751 je vukal IMT 533, pa kaže sused da ni nikad ovako izoral vlasnik kak sam ja izoral sa 558, s tim da ga nismo predobro nastelali od samog namještaja pluga, do crtala koje je ostalo u neko svoju stranu...
Evo prvi put sam to odradio, i sad ćemo sadit i valjda bu nekaj izraslo...
Jer nedam 8 iljada kuna za onaj plug sa L i kojekakve turbo plugove, da bi zasadio par što kila krumpira i nešto kukuruze.
Čovjek je do svoje smrti, a doživio je 80, orao sa tim plugom, i uvik je imal uroda kak se spada, tak da ne kuzim zakaj se toliko hvale ostali proizvodi ako i ovaj odradi kaj treba...
Ja zavrsavam s ovim postom u ovom općem smjeru, sljedeći post ako bude, bit će za tehničko pitanje u svezi IMT pluga...
Ispričavam se ako se netko nasal uvrijedjen mojim komentarima, ne mislim ništa loše, i nemam pik na nikoga, samo mi neki stavovi nemaju smisla, pa sam ja iznio svoje mišljenje, koje isto tako možda nema smisla
Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk
Ogromna je razlika u traktoru, 558 se igra s tim plugom dok mali imt ili moj vladek imaju toga pune mjere...i ja sam primjetil da šogi sa svojim 558 ljepše izore i uvjek gledam di je više trave (ili celina) da njega nariktam...
Jedino kaj je on svojeg dal raširiti (kod Žuge u Zvečaju) pa njorga na mojeg koji je original (fali mu tih 10 cm, ali uvjek bolje izore s mojima nego sa svojim...jer ga je navodno popigal u kamenu s vaše strane...)