Nije problem dok god radi i dok ni ne pokusavas motati dok stojis na mjestu bez obzira pod teretom ili prazan...
Servo je dosta lose napravljen i zna ona cahura unutra puci, pa se mora variti i tako, dosta neprecizno to radi jednom kad se razmrda.
Noviji skipovi imaju hidraulik volan ali ista pumpa kao i za servo, sve isto kao i na traktorima, ali je onda u sistemu umjesto razvodnika na servo cilindru naj slabija karika pumpa koja relativno brzo odlazi u vjecna lovista posto je na mjestu lako motati sve dok pumpa ne otkaze poslusnost.
Tu u pricu ulazi prioritetni ventil (s torpedo traktora ili s nekog kombajna) koji ce s glaven hidro pumpe dio ulja prenositi u volan a ostatak u prednju i zadnju kasiku. Tako je kod brata na skipu odradjeno i to sam skuzio tek kad sam ga kuci dovezao, jos mi bilo nekako sumnjivo kako je volan toliko jako "direktan" malo mrdnes a on odmah reagira. kad sam vidio da je s glavne pumpe "posudjeno" ulje i za volan, sve mi je bilo jasno
Odgovornim i pazljivim koristenjem ne bi trebalo biti problema ni sa servom no rijetki su koji su ispravni...