od vrbovca do mene ima oko 280 km zaokruzimo na 300 dakle 300 u jednom pravcu, traktor s utovarivacem dofuran za 1200 kn preplatio si prijevoz debelo
Cini se solidan stroj, pogotovo sto imas korpe za kanale i planirku uz originalnu. ne kuzim cemu ova koja je na njemu, ne cini mi se da je uska za temelje i te stvari?
Inace, PREPORUCAM ti naj boljom voljom da palete s njim ne istovaras, prednji utovarivac se lomi na dnu "stupova" tj gdje se vertikalni i horizontalni dio sastaju, tamo su slabi i tamo od previse tereta pucaju. Bratov je imao naprijed palete kao JCB na prednjoj korpi i rukavci su povareni i tamo rezervoati isto tako ispucali.
On za to jednostavno nije zamisljen i ako ikako mozes IZBJEGAVAJ palete gnojiva i slicne teze stvari.
Zadnja konzola (zuti dio) definitivno rucni rad jer originalna je neki materijal, lose odliven i lose zamisljen tako da puca na svakom skipu... Ja ga bar s citavom konzolom nisam vidio a nagledao sam se svega i svacega.
Polako s njim, nije to profi stroj i sluzit ce te jako dugo.
pozdrav decki ajde nek mi neko od vas odgovori ko ima registriranog skipa kolko dodje osiguranje i tehnicki za njega
osiguranje u mojoj županiji je 1800 kuna i platiš još 500 kun tehnički tablicu prometnu ja sam htio reg pa sam se informisao
heh:^): al si odustao radi cjene ??
da je u pitanju losa pumpa, ona kad jednom zbog ishabanosti izgubi tlak, nece joj se ponovo vratiti, moguce da je nesto drugo, kakvi su filteri, usisni posebno ako ga ima,