L
Lamborghini R2
Guest
Bobo znaš možda specifičnu potrošnju za 549,nešt uspoređujem pa me zanima ono u g po kw/h,u knjizi o 549 nema nigdje
Wiky89 kaže:Ja ti mogu rec otprilike malo vise nego 539 Šana ovaj tvoj IMT 565 Radi puno tise nego 560 ? ili mi se to sam cini i ak mozda znas kakva je razlika u motoru? Tnx
Bobo kaže:Ako se dobro sjecam, to je bio 565 DV...
To ti je bilo u Gudovcu 2006.g. Proljetni sajam, ak se dobro sjecam. Stari i ja isli gledat kakav cemo 549 kupiti
Sliku ni jednu vise nemam, nit imam sliku cjene... Ak te zanima utovarivac ovakav, ima u jednom jjetu kraj pozege ta prodaju, skupa s protuutegom koji se kopca iza na poluge i uz utovarivac ide korpa, i paletar...
Ici cu u tu trgovinu uskoro, pa ako hoces, mogu ti uslikat utovarivac, ako jos nije prodan i pitat ujedno i za cjenu...
Bobo kaže:DA, imt upravlja s utovarivacem preko dodatne hidraulike, a koliko znam da se po zelji moze dobiti i pumpa koju nataknes na kardan i imas onda neovisno upravljanje utovarivacem,a i rucke si mozes staviti ko i normalan narod s desne strane...
A to kad budem isao, nacekat ces se dok ti to poslikam, ako je utovarivac jos tamo...
Bobo kaže:U sebi ima Torpedo motor...
Na naljepnici pise POWERED by DEUTZ...
Jako skup i nepraktican traktor. Glasine kruze da je netko u HR kupio takav traktor
zbalija kaže:Evo jednog IMT u zelenoj boji:
Obrisan neispravan link.
Dali može ukratko reći zašto je u zelenoj boji?!
Što je taj traktor neka specijalna edicija ili sl.?