Bobo kaže:Ak mislis na prometnu knjizicu, ZABORAVI sve sto tamo pise...
Mom traktoru upisana kriva max. brzina, kriva tezina i mislim jos nesto... Kolega ima GOLF 3, a u knjizici pise da je GOLF 4.
A ak mislis na knjizicu koju si dobio uz traktor, onda je njoj donekle i za vjerovati...
kikic MF kaže:evo imam jedno pitanje šogor je u zimi kupio IMT 567 s 900 rh i traktor ide super jak je ko sam vrag i mogu reč solidan potošač s obzirom da imt puno troši njegov baš i ne al ima jednu jako veliku manu. naime čovjek ga je koristio kao osobni auto kod doktora i na plac i tak nikad nije radio s hidraulikom i kardanom kugle i poluge i sveostalo je novo na njemu i trudio se oko traktora i kabinu si je sam prepravljao i na spojevima ju nadopunjavao i predihtao tak da nema prilikom hladnoče da negdje puše u traktor stvarno je udoban i tih u kabini i nema propuha kao u imt-a. samo mu još fali grijanje. al dobro i dok je on to lijepo prepravljao kabinu da ne gubi toplinu u njoj smetala mu je poluga za šperu a pošto ju nije koristio ju je izvadio i porezao za staro željezo a šogoru je u šumi jako potrebna na mekanom.
pa pitam jer ima možda tko za prodat tu polugu ili gdje na kakvom otpadu za nač jer znate gdje za kakav otpad jer novu u dučanu je teško naručit pošto ljudi meditiraju s tim pa je skoro nemoguče
evo tog traktora i da traktor je od svog vijeka izlaska iz tvornice stajao vani dakle 23 godine je njegov život proveden ispod lipe i pun algi čovjek ga je premazao temeljnom bojom al na zimu ja i šogor planiramo razraditi hidraulik promjenit gumice na pumpi i tak neke sitnice pa osvježit i boju kako boga zapovjeda
kikic MF kaže:čuj traktor kao traktor na oko nije lijep al pali bolje nek neki noviji imt a motor suh ko pustinja. to kaj si ti radio sa svojim tvoj problem i kako si ga držao što se limarije tiče ovaj je s kistom pofarban temeljnom a maska je ručni rad pošto je original netko maknuo. traktor ima 900 rh htjeo ti ili ne i neznam kako tvoj je bio al ovaj ne troši puno na imt na fiksnu potrošnju nemreš odredit. imaš koji dok izađu iz tvornice imaju problema do groba a imaš koji nikad niti ključ nije prislonjen na njega dok ne stane. bilo kako bilo traktor ide super bez obzira na oko limarija se lako riješi smo majstori dok je drugo sve 100% nema greške ako je to nekom trn u oku nemora gledat al za 2800 eura nisi mogao bolji traktor kupit pošto je dobar traktor u svom poslu al na oko da je lijep nije sigurno al govorit da je kanta je na izgled al tvoj motor i ostalo na traktoru je bilo kanta pošto si napisao da ti se dosta kvario al šogor je zadovoljan. ja sam jako malo radio s njim ja sam ljubitelj mf-a i samo nejmu vjerujem ovo ostalo je za staro željezo sve :mrgreen:
puknuti kaže: