pitanje za bobu a i ostale znalce imt-a
dakle imam na lageru 2 imt-a 577. jedan je godina 1980 i traktor kao traktor je jako dobar. prednja vuča ručno uključivana radi naprijed i nazad, volan super, hidraulika radi, kočnice ko zmaj drže, motor reže da uha bole povlači ide super. nema kabinu malo je to mana, barem meni ali je on takozvani čoškaš, ako me razumijete stara linija. e sad bobo znam da kaže da je bolest prednja vuča, ali čovjek je radio s njim i kaže nikad nikavih problema nije imao. skreče pod prednjom vučom, ne lupa, lako se uključi-isključi i kaže da je samo to uključivanje promjenio jer je bilo neko "automtsko" i to se sve. kuplung je malo lošiji, al to me ne brine to bi složio traktor nije nigdje mastan malo samo semering na radilici prednji pušta, al inače je sve suho ko barut i znam da raktor nije nikad forsiran, jer nije kum puno radio s njim, ai pazio ga je dosta. i gume su zadanje nekih 80 %, a prednje ajmo reč 50% ,cijena je 3800 eura i još bi pustio jer se poznam snjim odavno a ako ga neču uzet on več ima kupca za njega, ali ga je ponudio meni.
znam za još jednog 577 godina je 1989 motor isto jako dobar nije živ ko ovaj od kuma, ali motor svoje norme zadovoljava. gume su mu sve 4 60% isto prednja vuča radi naprijed i nazad ručno se uključiva, ima kabinu, hidraulika dobra, kočnice malo slabije i masti na poklopcu ventila. i malo ima desni krajnik lufta na volanu drugo je sve oke. traktor je također dobar te sitnice se daju riješiti.
nebitno sad godine ali mene zanima samo od te 2 tipe koji bi bio bolji izbor bez obzira na ove kvarove kaj sam nabrojio to več imam gdi nabaviti i nije mi neki problem to složiti naravno nije novi traktor, ali ova novija linija ili ona starija čoškaš. jest da je sic u banani ali ja ga podigne i sve oke bude.
al se dvoumim između ta 2 traktora ovaj je spustio na 5900 i niti centa niže a kum je rekao 3800 al još bi nešto pustio al to su skoro 2 ista ali "različita" traktora i sad sam totalno izvan sebe neznam koji zna najčeše biti bolestan stariji (čoškaš) ili noviji okrugla hauba