F
farmerLuka
Guest
Sa desne strane traktora je inbus za kotrolu ulja kraj rucke za ukljucivanje kardana i ulje samo TRANSHIHROL 85 ne hipenol
DELO1 kaže:Da ne listam puno po stranicama, ima ih 204, možda je već pisano o problemu ali ja ću ga ponoviti:
Na 560 hidraulik mi počeo jako sporo dizati pa na kraju njive moram zastati 5-10 s da se stroj podigne pa molim znalce da me upute odakle da počnem pregled, inače na tom traktoru prije 10 godina mjenjane kulise na pumpi, sam sam to mjenjao, 2008 podešavana visina dizanja poluga, inače nije htio dovoljno podići stroj od zemlje pa bio problem okrenuti s plugom to sređeno sad počeo sporo dizati, inače ulja ima dovoljno...
vidi tu dali ti odgovara , ako nikako kod staklaraddalibor kaže:ekipa danas sam nakon 22g uspio sasut zadnje staklo na kabini orašje!!!!! Jel netko zna koliko dođe i gdje se može kupiti zadnje staklo. ručke tanjurača su mi ga uništileeee , sasulo se u milion komadića!!!!!!
traktorić je 539
Isto tako mi je i frend razbio stakla,onda je stavio pleksiglas,kaže da je puno bolje,savitiljivo je i ne puca,a prolazi na tehničkom kao i staklo!ddalibor kaže:ekipa danas sam nakon 22g uspio sasut zadnje staklo na kabini orašje!!!!! Jel netko zna koliko dođe i gdje se može kupiti zadnje staklo. ručke tanjurača su mi ga uništileeee , sasulo se u milion komadića!!!!!!
traktorić je 539
Sutra ću zvati, pa ću vidjeti!! HVALA HVALA!!!!puknuti kaže:vidi tu dali ti odgovara , ako nikako kod staklaraddalibor kaže:ekipa danas sam nakon 22g uspio sasut zadnje staklo na kabini orašje!!!!! Jel netko zna koliko dođe i gdje se može kupiti zadnje staklo. ručke tanjurača su mi ga uništileeee , sasulo se u milion komadića!!!!!!
traktorić je 539
http://www.njuskalo.hr/index.php?cm...&advanced=0&sort=new&raw_category_id=0&page=7