Bobo kaže:Moze se IMT bez problema saltati, samo treba znati rukovati mjenjacem... Nije to auto, pobogu...
Sto se okretaja tice, ostavi ih na 2200 i tu ga tjeraj kolik oti srce zeli bez ikakve bojazni po traktor... Samo... 83 radna sata u dvije godine, taj traktor jos nije ni razradjen kak otreba, a vidim vec plug, freza... koliko mu je to pametno...
uglavnom, kad tako malo sati pravis godisnje, nece mu nista biti iducihi 50 godina...
Nozni gas se da napraviti, ali u kabini je problem s papucicom da bude stavljena na dobro mjesto... ja imam na 539 bez kabine nozni gas i to je super stvar... Od kako sam ga stavio, rucni ni ne koristim.
Bobo kaže:533 i nozni gas ne idu jedno s drugim jer je na 533 regulacija preko leptira, pa se treba izmisljat feder koji ce vracat pedalu na ler i tako komplacija je, jer bi se onda i rucni vracao djelovanjem tog federa..
Na 539 je to 15 minuta posla i nozni gas je tu. ne znam kako bih bez njega a pravio ga iz zajebancije.
Sto se tice IMt traktora opcenito, 539, 558, 577 i kod pazljivog gazde 5136. Drugi svaki ima neku manu i neki im bog fali.
539 i 558 su vrhunac jednostavnosti a radnici su pravo dobri za svoju snagu. 577 s mokrim kocnicama i Brena, kud ces bolje traktore? naravno s obzirom na cjenu koliko ksotaju i novi i polovni.
Rakovicin s44 je nesto najbolje sto su uspjeli sastaviti. To je naprosto motor bez greske i mane.
farmerLuka kaže:533 je isto dobar traktor ali ga je sad vec malo vrijeme zgazilo motor mu je dosta stare konstrukcije ali jos ih dosta u dobrom radnom stanju.539,540,542 imaju noviji zivlji motor M 33/t Jos bolji motor po meni je motor na 549 to je DM 33/t Na 560,565,567,569 su isti motori ko na 539,540,542,549 samo su produzeni za četvrti klip 577 ima s44 motor koji je nevjerojatno zestok na gasu i nenormalno jak posebno mi se svidja to sto s44 motor ne dimi i ne gusi se pod opterecenjem.