puknuti kaže:
Maiky , Maiky 21 stolječe a ti nisi čul za magnetmaiky kaže:Ne!
na njemu mi se nalazi ventil zraka kočnica prikolice (ako me kuzis) koi je spojen cijevima i letvom od desne kocnice i kad ga otvoris ti smetaju one dvije laisnice (letvice) od hidraulike (od gornjih rucica hidraulike) teze je zavuci ruku na desnom na lijevom je jedino je malo zeznuto poslije ubosti u zupčanik kardana rucnu (poslije tri pokusaja uspio)
muhanicar kaže:Maiky , Maiky 21 stolječe a ti nisi čul za magnetmaiky kaže:Ne!
na njemu mi se nalazi ventil zraka kočnica prikolice (ako me kuzis) koi je spojen cijevima i letvom od desne kocnice i kad ga otvoris ti smetaju one dvije laisnice (letvice) od hidraulike (od gornjih rucica hidraulike) teze je zavuci ruku na desnom na lijevom je jedino je malo zeznuto poslije ubosti u zupčanik kardana rucnu (poslije tri pokusaja uspio)
muhanicar kaže:Kak ti je mogla opasti. Ja sam tebe skužil da buš koristil elektrodu za autogeno zavarivanje :scratchmaiky kaže:muhanicar kaže:Veliš na minimumu (misliš gasa) . Predpostavljam pod teretom.
Najprije provjeri O-ringe na koje sumnjaš.
Gledaj da ti opadne cjevčica nutra dok buš ju metal
zamijenio O ring iz neke garniture gumica za hidrauliku koj je kostala 16 kn ne vijerujem da ce puno trajati.
nije mi pala cijevcica stavio sam elektrodu kroz cijevcicu da mi sluzi ko vodilica (pametno ne!)
pala mi je elektroda (ne pamento ne) :x
pa sam mora izvaditi ulje i otvoriti poklopac gdije se ukopcava kardan da bi moga iščupati elektrodu.
ali bitno je da hidraulika radi izadovoljavajuce
Za taj dio si je sam kriv. Bar je ulje malo vidlo svjetlo dana :lol:puknuti kaže:kaj ti nije bilo logičnije da skineš desni poklopac ?
Negdje na forumu ima priručnika , radioničkih i korisničkih ...stvarno ne znam gdje je to .Nađi skidaj i sredi to sranje .geodet91 kaže:Pozdrav ljudi, evo novi sam ovdje i imam jednu molbu, ako itko ima kakvu shemu električnih instalacija za IMT 549. Zahvaljujem se unaprijed.
muhanicar kaže:Maiky nemoj se tim zamarati.
Padali su ljudima i veči dijelovi unutra. Ja sam u jednom Zetoru našel gedoru 17 ( taman ide kroz rupu gde se toči ulje :scratch ). Lom od par tisučaka pa si ti misli.
Ta cijevčica se bez brige ubacuje sa prstima samo treba malo pripaziti i radi toga sam te upozoril.
A na kraju je izašlo isto.