StricVujc kaže:
da znam da je rijec o mercedesovim motorima kad su u pitanju zglobni IMT traktori, ali mislio sam da je V8 najjaca verzija ali ovo izgleda ima 5 cilindara sa svake strane zato sam se malo zacudio.
U svakom slucaju meni se jako dopada i onaj IMT koji je izgledom slican breni samo sa mercedesom V6, e to mi je zvjerski traktor! 8)
IMT 5360 nosi V12 motor, a IMT 5500 nosi V12 biturbo motor
... V8 je jos mal motoric, u usporedbi s ovima
Nije istina da svi bas lome diferencijale, ako se pravilno koriste i odrzavaju. Ako je bio na kombinatu, i vozili su ih vecinom "soferi" koji nisu ni upute od traktora procitali, pa su s njima cuda izvodili i lomili su sve zivo na njima... zglobni su vukli 8 i vise brazdi bez problema na dubini koju pozelis, ali kad ga majstor sa 6 piva u organizmu uhvati pod svoje, ne bi me cudilo da su i po pola pucali.
Ljudi imaju te traktore u privatnom vlasnistvu, pa nikome nije otisao diferencijal prilikom normalnog koristenja...
5170 i 5210 su traktori kakve covjek moze pozeljeti. Ako ga neces paziti, svaki ce se pokvariti. Tko je IKAD zvao mehanicara da mu napravi servis na IMT-u prije sezone? Dok ide, ide, a kad se nesto "nekim cudom" slomi, onda je traktor kriv...