zetormanlover kaže:
Pozdrav kolege poljoprivrednici..
Ma, mene zanima dal se novi modeli IMT traktora proizvode bez kabine odnosno ima li IMT mogucnost da kupis traktor bez kabine.. Jer kad sam nazvao trgovca koji prodaje IMT traktore on mi je rekao da takvu mogucnost nemam na niti jednom modelu vise, sto je meni malo cudno.. Pa ako se netko razumije vise od mene bih molio da mi odgovori.. Unaprijed hvala..
To je laž,reci ti njemu da laže slobodno i da ga sram može bit kad daje netočne izjave... :axe:
Osobno mogu potvrdit,jer mi je susjed kupio traktor newholand,bez kabine,,po meni je napravio veliku grešku,jer pogotovo kad bude radio s malčerom(manji malčer) neče mu bit ugodno i da izađe čist iz kabine:blackeye :blackeye :? ,ali nema veze njegov izbor....bez kabine ga je došao koštat jedno 4500eura,manje,tako mi je on rekao ...
Tako da ne vijerujem da IMT,ne prodaje traktore bez kabine,kad i danas možeš kupit 539,bez ili sa kabinom.......ako ima od drugih proizvođača,zašto nebi bilo od njih :lol: :lol:
Tako da ti reci tom trgovcu,ako ga nije volja radit neka traži drugi posao,a ne ljudima davat netočne informacije...... :twisted: :evil: