Da se razumijemo, 560 bih MOZDA prihvatio u dvoriste da mi ga netko pokloni, drugacije NIKAKO... To je totalno promasen traktor, da gori nije mogao biti...
Tezak ko sto vragova, jedva sam sebe nosi, a kamo li da nesto radi. Zbog svoje tezine je preveliki potrosac, sto mu je neoprostivo. Neokretan, slab odziv na gas, trom... Reduktor na kardanu je SVE, samo ne poboljsanje dizajna 558, da se razumijemo... Sto IKOME treba 540 okretaja kardana pri max okretaja motora?!? MOZDA za neku rotodrljacu, ali sumnjem da je to isplativo ganjati s 560... Nozni gas NEMA, ako pricamo o prvooj seriji 560, sto je imala mehanicki volan i hidraulicne kocnice koje cesto ljudi ne odrzavaju pa se jako brzo pokvare. uz nadoplatu je isao servo volan na 560, ako sam dobro upucen, al i to je za sjest i plakat...
Sve u svemu, 558 je za njega BOG BOGOVA i CAR CAREVA, i nema sto 560 traziti kraj 558...
Samo pogledajte cjenu polovnog 558 i 560 stare linije, sve ce vam biti jasno koji koliko zapravo i vrijedi...
Noviji 560 su se popravili, al sve u svemu i dalje losi, dok je 565 iz iste serije naspram 560 nebo i zemlja. Traktor cist solidan...