Normalno da ti ne vjerujem jer ja sam vozio više njih više putapa sad da li vjerujes da li nevjerujes to neznam ali incae vozio sma obadva traktora vise puta pa znam kako idu,moze biti da je ovaj 539 sto sam vozio malo sa losijim motorom jer ima preko 10000rs imao je jednu generalku prije
ma i nema veze ali mislim da je 533 dugovjecniji i kvalitetniji traktor od 539
Misliš ovak od oka?ZVERKA, uzimaj...:supz:8)8)
Misliš ovak od oka?
Je sigurno je registriran. Vidiš da i napred na blatobranima ima štop svetla. Pa ko nebi to pustil na tehničkom. Jedna prednja lampa za fazane, a druga za zajce. Kabina. Pardon natsrešnica samo takva ( vila promaja napred te pere kiša, a otraga ti curi za vrat) Motor mastan, a ispod njega neke točkice (možda je neka greška u betonu) U svakom slučaju malo previše masnoče za generalku od lani, ali možda i nije tak loš:scratch
Kaj si to rekel da su lovci pijanci? :axe:kako ne, moraju i ovi kaj ga gledaju znat da on pokušava stat...
jbga, traktor je sigurno od lovca, znači da nije radio teške stvari, samo su ga pijani lovci vozili...
pa gle, kad se radi sijeno, nadstrešnica dobro dođe, sa neznam kakvo je vrijem kod matrixa....
masnoća je vjerojatno od nadolijevanja ulja (kojega sigurno malo troši)...
:rolfer::rolfer::rolfer::rolfer: