Imt 539
Evo imam par pitanja u vezi IMT 539.Našel sam se u prilici da steknem vlasništvo nad tim traktorom pa me interesira par stvari koje sam primijetio i vjerujem da ima dosta znalaca koji bi mi mogli pomoći malo.Traktor je 1986 godište,kompresor,špera,sve.Ima 2700 sat.Ima još tvorničke zadnje gume,prednje su mijenjane.Slika nemam,a traktor se nalazi u Zlataru.Ne dopada mi se jer imam osječaj da se naradio po bregima,al opet ako su još tvorničke gume,možda i niej tak izrauban.Muči me to kaj dok ga se ganja v breg u trečoj,pod opterečenjem počne crno dimiti,i dimi konstantno.Ne kao kad dostigne brzinu i broj okretaja pa prestane,nego konstantno dimi.Da li je to do bosch pumpe(rotacijska) ili se može pojaviti nešto drugo.Primjetio sam da mu nefali snage,pa možda su samo filteri zaprljani.Inače,čovjek vozi na ložu,dal bi i to mogao biti problem?I još nešto,prednji kraj je dosta raskliman,a tamo napred kod maske,oni limovi na poklopcu rezervoara se ne slažu baš i kao da su dovareni skupa.Imao je kabinu,ali sadašnji vlasnik kaže da ju je prijašnji odrezao,jer su bila stakla polupana.To mi je čudno,jer ko bi rezao kabinu zato jer su stakla polupana.Čini mi se da je bio prevrtan,te me to odvraća od kupnje.Eto,molio bih cijenjene forumaše da iznesu svoju ocjenu na temelju ovoga.Da li kupiti ili ne.