B
Bobo
Guest
Gdje stoji taj traktor?!?
Sve mi se cini da ces i mene vodit ne ekskurzije. I to uskoro
Sve mi se cini da ces i mene vodit ne ekskurzije. I to uskoro
abrkili kaže:jooj pa nisam znao da ovo postoji...
http://www.konedata.net/Traktorit/IMT560.htm
Ratarko kaže:Pozdrav strojar
Super je imati novi traktor ali zašto dati 3000-4000 € više za traktor ako češ se tako malo služiti sa njim ?
Po meni ti je bolje uzeti polovni do 4000 radnih sati , ti ga sahraniti nikada nečeš ako misliš raditi 50 sati godišnje . Dobri su to traktori a i da ti se dogodi neki kvar ( jako rijetko ) popravak je jeftin kao i dijelovi a još imaš ime strojar znači majstora nečeš morati platiti .
suljos kaže:Ratarko kaže:Pozdrav strojar
Super je imati novi traktor ali zašto dati 3000-4000 € više za traktor ako češ se tako malo služiti sa njim ?
Po meni ti je bolje uzeti polovni do 4000 radnih sati , ti ga sahraniti nikada nečeš ako misliš raditi 50 sati godišnje . Dobri su to traktori a i da ti se dogodi neki kvar ( jako rijetko ) popravak je jeftin kao i dijelovi a još imaš ime strojar znači majstora nečeš morati platiti .
Daj reci,tj,daj svoj sud,tvoj RX i IMT 5170,kako bi ih ocjenio,ne koji je bolji,nego ergonomija i sl.
robert kaže:ako ima dva auspuha znaci da trosi duplo! :lol:
eh..kad bi taj imt bio samo bolji od torpeda.jedino sto je na njemu mozda bolje je motor.mozda jest izdrzljiviji,al po pitanju potrosnje je losiji,isto tako mana svih vecih imt-ova su konusno tanjurasti zupcanici.kao da su od sira.....tako fda stalno mozes sarafat,a kad ostane bez zraka ni brzine ne mos mjenjat.bas je dobar traktor :lol: