vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Imam 560/567 , ako je to isto kao 577 javi pa ti pošaljemforumaši ja bi vas zamolio ak neko ima neku šemu il sliku,skicu mjenaca od Imt 577..
Imam 560/567 , ako je to isto kao 577 javi pa ti pošaljemforumaši ja bi vas zamolio ak neko ima neku šemu il sliku,skicu mjenaca od Imt 577..
forumaši ja bi vas zamolio ak neko ima neku šemu il sliku,skicu mjenaca od Imt 577..
Imam ja sliku iz kataloga. Kaj te konkretno zanima?
Sad gledam taj katalog i da ti iskreno velim ima samo jedna slika, a baš i neznam koliko bu od pomoči :scratchujak rastavlja to.pa me je zamolio da pogledam i nađem.pa ak bi mi mogli nekak sliku poslat.
Sad gledam taj katalog i da ti iskreno velim ima samo jedna slika, a baš i neznam koliko bu od pomoči :scratch
Probal bum ti ju staviti ako uspijem, jer imam neke probleme sa postavljanjem slika
Evo nekaj sam uspelujak rastavlja to.pa me je zamolio da pogledam i nađem.pa ak bi mi mogli nekak sliku poslat.
Evo nekaj sam uspel
Mala je ali bolje išta nego ništa, ako pomogne :scratch
Prava stvar, samo nedaj bože da se nekaj na njemu pokvari (tri dana rastavljanja dodatne opreme) :twisted:Evo neka zanimliva slika IMT 539+utovaraca
Prava stvar, samo nedaj bože da se nekaj na njemu pokvari (tri dana rastavljanja dodatne opreme) :twisted:
Vidi se dovoljno da kad nekam rukne pošteno sa kotačem ode hladnjak u PMMene se više dojmil volan , šteta kaj se bolje ne vide detalji