to nije ulje več mlijeko :rolfer:ti vrapca kaj je ulje dobro u ovom fercu.
To se štela sa šarafičem koji se nalazi na kraju ručice koja izgleda kao kuglica (ključ 10) ?????
Sve jasno osim ovoga koji sraf gde
Da i ja malo pitam majstore. O cemu treba voditi racuna pri skidanju i vracanju ovog poklopca.
izvinjavam se zbog pozajmljene slikeartyman:
Kroz dekl nebuš ništ opral tak da ......pa zato i velim da je dobro.
ljudi bi da sve dela al su škoti za dat kaj treba stroju.
il mjenjaju ulje a ljeni skinut dekl i oprat talog.
Za skidanje ti je pojasnil Mrki, a kod vračanja obratiš pozornost da sastaviš kao što je na onoj slici (čini mi se zadnjoj :scratch)Da i ja malo pitam majstore. O cemu treba voditi racuna pri skidanju i vracanju ovog poklopca.
Evo ga tu.Sve jasno osim ovoga koji sraf gde
1 ispustiti ulje , ne zato jer ti smeta nego zato jer kad vidiš kakavog taloga ima na dnu mjenjača došla ti bude finata da to opereš jer je to sramota .Da i ja malo pitam majstore. O cemu treba voditi racuna pri skidanju i vracanju ovog poklopca.
1 ispustiti ulje , ne zato jer ti smeta nego zato jer kad vidiš kakavog taloga ima na dnu mjenjača došla ti bude finata da to opereš jer je to sramota .
Skineš poklopac s desne strane ne zato jer bez toga ejde poklopac gore nego zato jer moraš podešaati razvodnik na pumpi kad budeš sastavljao .
2 skineš sjedalo
3. skineš poklopac na prednjoj desnoj strani poklopca hidraulike , ne zato jer ti smeta nego zato jer ga ionako moraš sklinuti da bi lakše i jednostavnije sve namontirao natrag .
Naime ispod njega je cijev preko koje se napaja cilindar hid.Za njega preporučam da nabaviš nove oringe .
4. odvojiš poluge hid.
5. odvojiš kabel el. instalacije možeš i sjekirom jer ju više nikad nećeš vratiti natrag
6.odvojiš priključak zračne instalacije (ako traktor posjeduje zračnu instalaciju)
7. odviješ vijeke hid. poklopca .
8 . poklopac je sad spreman za podizanje , gledaj da ide paralerno jer postoji mogučnost da oštetič poluge mehanizma .
9. odustani poslje drugo koraka jer to stvarno nije za hobiste mehaničare
Očeš ti imati još jednog prijatelja manje? :lol::lol::lol::lol:1 ispustiti ulje , ne zato jer ti smeta nego zato jer kad vidiš kakavog taloga ima na dnu mjenjača došla ti bude finata da to opereš jer je to sramota .
Skineš poklopac s desne strane ne zato jer bez toga nejde poklopac gore nego zato jer moraš podešaati razvodnik na pumpi kad budeš sastavljao .
2 skineš sjedalo
3. skineš poklopac na prednjoj desnoj strani poklopca hidraulike , ne zato jer ti smeta nego zato jer ga ionako moraš sklinuti da bi lakše i jednostavnije sve namontirao natrag .
Naime ispod njega je cijev preko koje se napaja cilindar hid.Za njega preporučam da nabaviš nove oringe .
4. odvojiš poluge hid.
5. odvojiš kabel el. instalacije možeš i sjekirom jer ju više nikad nećeš vratiti natrag
6. odvojiš priključak zračne instalacije (ako traktor posjeduje zračnu instalaciju)
7. odviješ vijeke hid. poklopca .
8 . poklopac je sad spreman za podizanje , gledaj da ide paralerno jer postoji mogučnost da oštetiš poluge mehanizma .Bolje da vas je dvojica pod pretpostavkom da pomočnik nije pretjerano pametan i ne filozofira previše
9. odustani poslje drugog koraka jer to stvarno nije za hobiste muhaničare
Samo sam štedio tvoje umorne prste .Očeš ti imati još jednog prijatelja manje? :lol::lol::lol::lol:
Možda i može ako odgovara raspored rupa ali tu nedostaje jako puno djelova ( ili nisi sve slikao)?Postovani ptijatelji molim vas pomozite,nasao sam ovu automatsku kuku po dosta povoljnoj ceni pa mi trba savet da li moze da se postavi na moj traktor evo i par slika pozdrav od zorana.
ma nema vise delova,ja izgleda moram da vidim kod nekog kako to izgleda,a ova kuka bi me kostala negde oko 30eMožda i može ako odgovara raspored rupa ali tu nedostaje jako puno djelova ( ili nisi sve slikao)?
Crno ili žučkasto?