Misliš na ovoga?
Ne pratiš gradivo :madmana:Ovo IMT?!?Ne bih nikad rekao.Mislim da su svi stariji IMT-ovi imali svjetla van maske
Ne pratiš gradivo :madmana:
Vrati se malo unazad
E sad da me je*eš neznam ni ja.E jebiga,pročitao sam,al opet ne kontam jel ovo IMT 551 ili neki MF
E sad da me je*eš neznam ni ja.
Gazda veli da je 555, a neki misle drugačije. Mada je po mojemu 555.
ma nije majstor toliko kreativan :supz:Svejedno koji je,a mene više interesuje hauba,jel to originalna ili je gazda tako napravio,pošto je kod IMT-a 555 zaobljena hauba i svjetla su van maske.
To ti je večim dijelom ručni rad jednog majstora koji nema završenu nikakvu (a možda ni osnovnu) školu. U njegovo obrazovanje možda ima veči uvid ZJ :scratchSvejedno koji je,a mene više interesuje hauba,jel to originalna ili je gazda tako napravio,pošto je kod IMT-a 555 zaobljena hauba i svjetla su van maske.
E jebiga,pročitao sam,al opet ne kontam jel ovo IMT 551 ili neki MF
Od kud ti ta informacija i ko te uvjeril u to?
Svejedno koji je,a mene više interesuje hauba,jel to originalna ili je gazda tako napravio,pošto je kod IMT-a 555 zaobljena hauba i svjetla su van maske.
Pa ta pila ni nije za ništ drugo nego samo za zaštrašivanje :lol:Hauba je napravljena za plašit djecu po selu (pogotovo gradsku, koja su došla u posjetu na selo)
Film o Imt-u je nešto što treba pogledat to u svakom slučaju..... Plako sam kad sam vidio što je sve bilo nekad a što imamo sad to je nešto što se neće ponovit to je baš što su rekli jedan MIT.... o timu o svemu......:supz:
gdje ga mocu nacPogledao sam nekoliko puta taj film...ni sam nisam mogao povjerovati da je sve ono proizvodio IMT...tu sam za neke traktore čuo po prvi put...Preporučujem svim IMT-ovcima da ga pogledaju
Na temi IMT , post broj 4061gdje ga mocu nac
gdje ga mocu nac
Stvarno,film je odličan...nikad više IMT neće bit kao što je nekad bioFilm o Imt-u je nešto što treba pogledat to u svakom slučaju..... Plako sam kad sam vidio što je sve bilo nekad a što imamo sad to je nešto što se neće ponovit to je baš što su rekli jedan MIT.... o timu o svemu......:supz: