Kumic
Član
- Tu od
- 7 Lis 2010
- Poruka
- 196
Slažem se s tobom u potpunosti rayer:I meni je taj najljepši,mogli su tu kabinu malo bolje skemijat,al ajd prolazi .
Šteta što se taj model ne uvozi u Hrtvasku...
Uploaded with ImageShack.us
Slažem se s tobom u potpunosti rayer:I meni je taj najljepši,mogli su tu kabinu malo bolje skemijat,al ajd prolazi .
Šteta što se taj model ne uvozi u Hrtvasku...
Moje mišljenje je da ovi novi modeli naće izvesti tvornicu na staze stare slave-traktori su OK ali sad kad možeš kupiti i uvesti što hoćeš bojim se da neće biti puno zainteresiranih za IMT,ja ga imam kad bi kupovao novi nebi mi bio prvi izbor
Ja imam IMT-539, 83g. za sad me sluzi dobro al kad bi se odlucili za kupovinu novog nevjerujem da bi to bio IMT. Uzeo bi TAFE-a U mom kraju ima nekoliko novih IMT traktora i nisu se bas pokazali...
Taj tafe ti je gori od imt sigurno koji god sam indijski dio kupio ne valja tako da sumnjam da i ti traktori cemu valjaju
Aha, pogotovo 42-ojka, naspram 539.. Nevene grdno se varaš..
Ne varam se sam sam znao kupiti indijske dijelove otisli su u smece kao da su ih dijeca radila losa kvaliteta...
A sve ovisi kakvog IMT kupis ko ga je uvezao ima puno strojeva s greskom i to ti je to ovdje covjek ima novi 549 nis se ne kvari i jos ga ne cuva cjelog ga je izubijao...
Naravno da postoje jos IMT kojim se nista ne kvari al su prava rijetkost, i kao sto si rekao zavisi i ko ih uvozi i od koga kupljujes i stim se slazem, al ovo prvi put cujem da indijski djelovi nevaljaju a do sada sam cuo samo pozitivne stvari o indijskim sklopovima..:scratch
ja koliko sam kupio membranu za 533 montirao radio mi traktor na 1400 obrtaja i nis izludio i za Zagreb i kupim orginal sad radi na 600 ili 700..
Tako je bilo i s grijacom jedna zima i gotov...
Sad cemo vidit za satove za 577 indijske jako mi lose izgleda onaj pomocni kao da su se dijeca igrala...
Al eto vidit cemo
Sad cemo vidit za satove za 577 indijske jako mi lose izgleda onaj pomocni kao da su se dijeca igrala...
Al eto vidit cemo
Od novijih dijelova na 539 imam indijskih- relej žmigavaca, termometarski sat i termostat, od turskih- čep za kiler i taster sirene, od poljskih- ursusovu kontakt bravicu, srpskih- prekidač žmigavaca. Za grijač nafte sam imal sreću da sam kupil original Iskra i to na sajmu na štandu s traktorskim dijelovima, šteta kaj toga štanda više nema. Na sajmu sam u ono vrijeme i kupil filter ulja kvalitetni talijanski FIAAM i filtere nafte nekakve rumunjske dosta loše otpadala je s njih boja dolje u čašice, te sam zamjenil prošlog proljeća s talijanskim filterima. Ne znam kaj se dogodilo s tim ljudima kaj su prodavali poljoprivrednu opremu i traktorske diojelove po placu...E, problem je što se danas sve za IMT što nije nekadašnji ''orginal'' kaže da je indijsko, a napravila ga ili srpska mala privreda ili kina.
Od novijih dijelova na 539 imam indijskih- relej žmigavaca, termometarski sat i termostat, od turskih- čep za kiler i taster sirene, od poljskih- ursusovu kontakt bravicu, srpskih- prekidač žmigavaca. Za grijač nafte sam imal sreću da sam kupil original Iskra i to na sajmu na štandu s traktorskim dijelovima, šteta kaj toga štanda više nema. Na sajmu sam u ono vrijeme i kupil filter ulja kvalitetni talijanski FIAAM i filtere nafte nekakve rumunjske dosta loše otpadala je s njih boja dolje u čašice, te sam zamjenil prošlog proljeća s talijanskim filterima. Ne znam kaj se dogodilo s tim ljudima kaj su prodavali poljoprivrednu opremu i traktorske diojelove po placu...
Evo jedno pitanje za one koji su na 539 radili generalnu sa "origanal" beograd djelovima, kakvi su dojmovi poslije generalne, jel bilo kakvih veci problema, pri daljenjem radu? Pitam zato sto je moj vec za generalnu i ici ce vjerovatno ove godine na kompletnu obnovu motora znaci sve novo unutra, al kako sve vise citam negativne kritike o losim djelovima strah me te generalne, i da nesto ne ode, u kratkom vremenskom roku,.,I da koliko bi kostala ta obnova, ja sam spreman za to uloziti 14.000 kuna.
Sretno ti bilo za taj sat, ,, eh imao sam i ja nesto slicno sa grijacem jedno grijanje i ode,, al sam ga zamjenio u trgovini u kojoj sam kupio i covjek mi dao isti posto je jedino takav imao u trgovini, al taj radi bez greske, dobro ugrije...
Evo slika od sata sve ce ti biti jasno al obrt mi izgleda bolje al ovaj sumnjam da ce dugo al ako ode kupim orginal...
evo kontrolonog sata
I ja sam prosle god kupio obrtomjer "alpha" i okrenuo je 359 radnih sati platio sam ga 200kn i zadovoljan sam snjim
A valjda ce se i ovi dobro radit trebali biJa sam za 533 teleoptikov nov ima 500 radnih sati radi super a ovi su indijski nadam se da ce valjati jer su 100 eura obadva
A valjda ce se i ovi dobro radit trebali bi