Kamenita voda ih je sigurno jako zalepila :lol:, a kaj buš kad je antifriz skup.
a mislio sam metnut prednji utovarivac na njega, reko mali je i okretan, pa zato!
Ima na forumu, ide isto između dizni, ali onaj mislim imbus vijak je prilično sjebano za izvadit, na 2 sam vadio, i na oba sam više radio jezikom nego rukama...
Nije za njih prednji utovarivac.Stel im je previse njezan.Opet ovisi koliko planiras snjim da radis.
hehe nema cijenu :lol:Pa šta na njemu nije novo :?: Koliko je to novčano "teško"
Pumpa radi dok se napumpa gorivo rucno..no to pumpanje traje poprilicno...vjerujem da sam bar pritisnuo 1500 puta dok taj zrak nije protjeran...no..i kada zrak ode...ponovo se traktor moze upaliti jedino nakon rucnog pumpanja.Ako je traktor radio dok ste ručno napumpali gorivo znaći da AC pumpa radi .
No ipak je problem u AC pumi , probaj za prvu pomoč(ako si siguran da si vratio ventiliće natrag kako treba ) namontirati AC pumpu bez brtve ..tj tamo na dosjed gdje nalježe na glavu nemoj staviti brtvu .
To bi trebalo nekih pola milimetra pumu približiti njegovom brijegu pa bi sedobava trebala poboljšati .
Ako to pomogne onda navari polugu cca 1 mm ili ostavi bez brtve (ako ne curi ulje) ..a ako to ne pomogne razveži kesu .
PS , grah priznajem ali samo kao prilog ..barem na današnji dan
Pumpa radi dok se napumpa gorivo rucno..no to pumpanje traje poprilicno...vjerujem da sam bar pritisnuo 1500 puta dok taj zrak nije protjeran...no..i kada zrak ode...ponovo se traktor moze upaliti jedino nakon rucnog pumpanja.
Neki su mi rekli kada se pumpa prikljuci i odvoji crijevo od filtera da mora bacati jaki mlaz goriva van...no kada stisnem ona radi,no gorivo ne baca 3 metra vec samo malo...ima li veze ili ne ne znam.
Ventilici su zeznuta stvar..jedan je sigurno kako je i bio..no ovaj drugi ne znam..slozen je na tri oslonca..gledao sam da taj oslonac ne bude u blizini izlata na poklopcu..
Poluga se vari na ona dio koji ide na bregastu?
Meni se cini da je pumpa ok,svi mehanicki dijelovi rade i nisu osteceni..no zasto treba tako dugo da ispuse zrak..i zasto tako dugo pumpa to sve..Nije mi problem mijenjati ventilice i memtranu ako je ostalo na pumpi ispravno...
Hvala..pokusati cu ..
Sto se tice graha..slazem se
odšarafi lajtung kojim dolazi gorivo u AC pumpu i pogledaj da tu se nije smeče nabilo i nemre propustit gorivo,to meni bilo jučer dok sam tanjural.
radi 10min dobro onda počne trokirat gas do kraja a on jedva da radi nakon 2-3min borbe il kad ga ugasiš i ručno napumpaš radi opet neko vrijeme dobro.
ja nisam ni gledal pumpu jel je reparirana,filteri zamjenjeni prije 20rh.
i sam sam mislil da je AC pumpa, ionda sam slučajno pogledal da na ulazu je puna smeča.