između tih "šerafa "idu bakrene podloške i niš drugo.pločice omekaniš prije ponovnog stavljanja i stezanja.
dok pumpa miruje nesmje ič nafta na izlaz.
u čašici se nesmje vidjet niš osim nafte,a i taj protok nebi vidjel da je sv o.k.
daj provjeri od početka sito izvadi ga van odšarafi na rezervaru,pogledaj dobro ulaz u ac pumpu,odšarafi izlazno crijevo al na ulazu u filter i stavi u neku prozirnu bocu,zaverglaj i vidi kak baca,probaj sam ručno na polugici,pa skini pumpu i na capici probaj,uvjek bi trebala bacat isto.
ak ne baca pogledaj koliko je i dali je podern brjeg koji pritišče capicu,
ak nije poderan a tebi ručno kad ju pritiščeš baca jače capica na pumpi nije dovoljno zakrivljena sad il ju nadovari il po orginal.
ja sam prije 2g stavil orginal je skuplji al dela.
problem je oko pumpe al sad koji nije neka nauka sam treba otkrit kaj točno il ne dolazi gorivo kak treba il capica na pumpi,ovi ventili nebi smjeli ispadat sami od sebe.ja bi ovo prvo napravil ak se niš neda napravit po novu i mir.
Nema bakrenih podlozaka..to je neki posebni saraf….ako me pamcenje sluzi netko mi je rekao konus ili sl ime…uglavnom znas na sto mislim :-D
Unutra na ulazu je gdje ide saraf-konus je bila nekakva guma..kao brtva valjda..ne znam..ili je netko mozda stavljao tu gumu tamo..nisam jos nasao dijelove originala…pusem jos…:-D :-D inace sto se puhanja tice kada sam puhao od izlaza prema ulazu..nisam uspio..dakle po tome bi ventilici bili ok..iako sam I kod njih nasao neke gume..odakle ta guma u malim dijelovima ne znam..
U casici se vidi nafta..ali kao da ju mijesam…kao da tresem casicu…dakle ne smije se vidjeti bilo kakav protok zar ne?Ovdje se stvara mali vrtlog I nafta postaje svjetlija..kao da ima zraka unutar toga.Ne znam da li se zaista tako mijenja izgled nafre pod pritiskom..kao da uzmem nesto I promijesam I onda se stvara vrtlog..kada rucno upumpam unutra tada se pri svakom pokretu vidi kao neki sitni mlaz koji uletava u casicu…prije bi rekao da je neki zrak nego gorivo iz rezervoara..
Ovo sa sitom nisam skuzio…gdje se tocno nalazi to sito…ako je na ulazu gdje je cep od rezervoara..dakle gdje se toci gorivo tamo sita nema…osim izlaza I crijeva do ac pumpe nemam nigdje mogucnost vidjeti sito..osim ako nije sito na izlazu rezervoara?
Sorry sto pitam..ali nisam to nikada radio…
Jucer sam isprobavao to kod filtera..kada je pumpa u normalnom polozaju onda gorivo ide van..no kada ju okrenem u neki xy polozaj onda nije isto..no to je isprobano onako usput…morati cu ponoviti..
Stos e tice capice brijeg jest malo poderan…no to je onako kao da je izlizano…ima tri komada metala spojeno u jedan I recimo da se ne vide razlike kao na dijelu gdje nema kontakt sa bregastom…vjerojatno oko mm ima razlike…mozda pola mm..ne znam..
Osteceno jest…sama capica osim polozaja gore dolje ide malo u stranu…ne znam da li je nova fiksna odnosno da li se uopce ne pomice nikuda..niti mm..
Ova jest original “made in England”..no mene zanima zasto se to dogada…jer prije raspravljanja glave I bloka motora je to funkcioniralralo normalno..
Moram to sito jos vidjeti I onda usporedba rucno I preko bregaste…pa ako nije ista kolicina goriva nije ok…
Sve to bude ok ako je ac pumpa…ako je rotaciona…hm…onda cu tek pisati :-D :-D