Sa rotacionom pumpom su malo zesci na gasu.Problem je za neiskusne u ozracivanju.
Ako povuce zrak ima redoslijed ozracivanja.Inace kaci drugi traktor i vuci ga dok ne probije zracni cep.
Sa rotacionom pumpom su malo zesci na gasu.Problem je za neiskusne u ozracivanju.
Sad si me setil :madmana:oo je bolje od sexa, nemojte prekidati ... preklinjem vas
Sad si me setil :madmana:
Odo ja pumpat, a sutra bum čital
Ima i 560 sto posto.Ima i 577 al nisam siguran da je original motor.Vidi sam ih na kombajnima i u TAMicu.Najveci IMT s linijskom je bio 555 ne? Jedini cetverocilindras kojeg sam videl da ju ima. Da li ima koji veci? 580. 585 ili tak nesto?
Tako je 560 i 567, je jedan te isti osim mjenjača, ali.. nek je i on na popisu..Ima i 560 sto posto.Ima i 577 al nisam siguran da je original motor.Vidi sam ih na kombajnima i u TAMicu.
Gumice buš teško našel po dučanima. Prije kod nekog bošiste, ali probaj.
Ako ih nemožeš nači improviziraj. Uzmeš gumeno crijevo sa rupom 8 mm (crijevo mora imati mali vanjski promjer oko 12 do 14 mm) po mogučnosti da nije armirano i narežeš si na 1 cm dužine. Gumice su tu.
Ono za Jakopica em, je trebalo dodati da bu skupo. Ako nemožeš nabaviti IPM-ovu pumpu javi se.
imaš opciju edit pa kad očeš nekaj dodat klikni na nju da nemaš 3 poruke za redom.
tebi se konus na tom metalnom crjevu očito poderal od stezanja zato je neko koristil nekaj da dihta.