T
tuaregr10
Guest
ovaj novi imt 560 i 565 na haubi još stoji i oznaka P. Dali to znači da ima možda perkins motor.
Znam da na nekim novijim linijama IMT -a 549 oznaka P oznčava hidro volan, a za 560, 565 neznam :scratch.
ovaj novi imt 560 i 565 na haubi još stoji i oznaka P. Dali to znači da ima možda perkins motor.
To ti je 5360da li netko zna jel ovaj zglobni imt 5360 ili 5500 http://www.farmphoto.com/thread.aspx?mid=949229#949229
Obična roto pumpa od 539.Imam jedno pitanje za IMT stručnjake.Na koleginom sam 539 našao ovakvu pumpu visokog pritiska.Inače traktor vuče ko mutav,ima tako agresivan gas da nije za povjerovat,ali i dosta veću potrošnju(uspoređeno u oranju na istoj parceli). Zanima me da li je to pumpa od 539 ili bi mogla biti od kojeg drugog da ne kažem jačeg traktora?
Nisu navodno nego su ugrađivaneTo je roto pumpa, većinom su takve na fiatovim motorima. Vidio sam ih na 542 modelima, navodno su ugrađivane i na 539
Imam jedno pitanje za IMT stručnjake.Na koleginom sam 539 našao ovakvu pumpu visokog pritiska.Inače traktor vuče ko mutav,ima tako agresivan gas da nije za povjerovat,ali i dosta veću potrošnju(uspoređeno u oranju na istoj parceli). Zanima me da li je to pumpa od 539 ili bi mogla biti od kojeg drugog da ne kažem jačeg traktora?
Pumpe sa oznakom CAV po mom misljenju su naj naj.Vecina engleza na kojima sam radio su se malte ne raspadali,bljuju ulje na sve strane ,al palenje i rad motora im je bez premca.Mislim da imaju kvalitet dijelova odlican.