Bravo blizu si godistu 86god a radni sati sada ima preko 10-11.000,to je onaj traktor kojeg sam opisivao u prijasnjim postovima o IMT-ima.Taj bez problema radio sa 24 diska leskovac tanjuracom. Slike sam postavio onako da ga vidite steta sto mi je slika motora ispala mutna da vidite kakav je motor koji kljuca nije vidio.Jadranko kaže:Pa ovako od oka bi rekao godiste 1985
i oko 5000 Radnih sati
a sta ces nisu svi IMT isti.zvona kaže:Bravo blizu si godistu 86god a radni sati sada ima preko 10-11.000,to je onaj traktor kojeg sam opisivao u prijasnjim postovima o IMT-ima.Taj bez problema radio sa 24 diska leskovac tanjuracom. Slike sam postavio onako da ga vidite steta sto mi je slika motora ispala mutna da vidite kakav je motor koji kljuca nije vidio.Jadranko kaže:Pa ovako od oka bi rekao godiste 1985
i oko 5000 Radnih sati
zvona kaže:Slike sam postavio onako da ga vidite steta sto mi je slika motora ispala mutna da vidite kakav je motor koji kljuca nije vidio.
ÄŒugi kaže:zvona kaže:Slike sam postavio onako da ga vidite steta sto mi je slika motora ispala mutna da vidite kakav je motor koji kljuca nije vidio.
Primetio sam na još nekim slikama koje si postavio ovih dana da su mutne. Pretpostavljma da su slikane telefonom i da si zumirao. To je mana većine telefona, gubi se oštrina pri zumiranju, bolje priđi bliže objektu slikanja i slikaj normalno, bez dodatnog zoom-a.
Jadranko kaže:
dakle sve su to rotacione kosilice.Diskosna rotaciona je ona sto ima male diskove( tanjure) uglavnom od 4kom pa na dalje,nekakvog trokutastog oblika i iza nje su manji i tanji otkosiJadranko kaže: