Da sad krenem redom odgovarati...
Nisam uzeo 2050 jer ga tada nije bilo kod nas, nego se pravio samo za trziste SCG. Treba biti jeftiniji od 549, jer je su na 549 MORALI koristiti samo domace proizvode, a ovdje je jeftinija (i bolja) talijanksa instrument ploca, kao i cijela struja, ovdje je koristeno jeftinije, a bolje od srbskog. Traktor je ziva uzivancija i jako mi je zao sto ga tada nije bilo. Govorili su mu i Novom Sadu da ga niti nece biti za Hrvatsko trziste, pa sam isao s novom linijom 549...
Uglavnom, imas na njemu hidraulicne kocnice, jak hidraulik, klimu kao opciju, bocne reduktore, rezervoar na super mijestu (nema vise proljevanja po haubi), putpuno sinhronizirani mjenjac (cujem glasine da je ZF umijesao prste) koji se nalazi s desne strane sjedala (dvijepoluge). Sjedalo puno udobnije i bolje (nadoplata az GRAMER), dvosmjerni hidraulicni prikljucak (2 para) kao standardna oprema, reverzer kao opcija... Jednom rijecju MILINA
Traktor je jednom rijecju od 549 bolji bar 10 puta.
550 ti je 549 sa JD motorom. Ostalo je sve isto kao i na obicnom 549 nove linije...
Ako imas prilike kupiti 2050, KUPUJ, jer je traktor pravi stroj. IMT je poceo ugradjivati u sve traktore JD motore. Opet preve traktore do 360KS i jako mi je drago da ce se, kako se cini, izvuci iz krize
Nadalje marko_18: Nemoj mi pricati o onome o cemu nemas pojma. IMT 560 koji si vozio (najstariji model) je dizajn stariji od puno europskih traktora, i kao takav se ne oze s danasnjim strojevima usporedjivati. IMT je na 560 ugradio hidro volan i hidraulicne kocnice, te je to (kao i svaki drugi IMT) RADNI STROJ, a ne traktor za sminku. Tu nema elektronike, sinhroniziranog mjenjaca, ali zato RADI I RADI i ne boji se nicega. Osobno tvrdim da 560 (srednje linije) zaore torpeda od 60KS s prednjom vucom, jer sam to svojim ocima vidio...
IMT je imao Uvijek vise opreme u ponudi od Torpeda, kojeg toliko hvalis, tako da si 560 mogao dobiti i sa 5 brzina, te takav traktor ide 40km/h. Takodjer sad ugradjuju 50 km/h mjenjace u svoje traktore vece snage.
Nadalje, Pogledaj malo sto sad IMT radi, a sto Jedan JADNI Torpedo radi: IMT se tek sada poceo poboljsavati (jer im je drzava bila u kur*u) a Torpedo, jadan kakav i je, je PROPAO i za njega vise nema spasa...
Nemojte me bez veze ljutiti prepucavanjima i dijalektima i sto ti ja sve znam... Kome se svidja neka cita, kome se ne svidja neka preskoci i svi zadovoljni. Mani osobno ne smeta sto ce on pisati tako da ja nista ne razumijem, jer kako vidim da ide direktno u glavu i da je covijek bez razuma...
Nadam se da su sad svi sretni i zadovoljni...