M
marko_18
Guest
Branko koga sve poznaš iz novigrada???
Bobo kaže:Imali smo 2-3 clana iz Srbije na forumu, pa se nesto ne pojavljuju vise, pa da vam oni kazu iz prve ruke kako je tamo. Jos uvijek nemaju posla, no tvornice rade, bez obzira da li se lokacija svidja kome ili ne. Tamo se proizvode traktori i tocka.
ÄŒugi kaže:Bobo kaže:Imali smo 2-3 clana iz Srbije na forumu, pa se nesto ne pojavljuju vise, pa da vam oni kazu iz prve ruke kako je tamo. Jos uvijek nemaju posla, no tvornice rade, bez obzira da li se lokacija svidja kome ili ne. Tamo se proizvode traktori i tocka.
Tu sam Bobo, ne brini , ali sam izgleda jedini aktivan sa ove strane.
Da se proizvodi, tačno je, da je sve ostalo dobro :? :? :? , nikome ne bih poželio takvo dobro..... :evil:
Bobo kaže:Da sad krenem redom odgovarati...
Nisam uzeo 2050 jer ga tada nije bilo kod nas, nego se pravio samo za trziste SCG. Treba biti jeftiniji od 549, jer je su na 549 MORALI koristiti samo domace proizvode, a ovdje je jeftinija (i bolja) talijanksa instrument ploca, kao i cijela struja, ovdje je koristeno jeftinije, a bolje od srbskog. Traktor je ziva uzivancija i jako mi je zao sto ga tada nije bilo. Govorili su mu i Novom Sadu da ga niti nece biti za Hrvatsko trziste, pa sam isao s novom linijom 549...
Uglavnom, imas na njemu hidraulicne kocnice, jak hidraulik, klimu kao opciju, bocne reduktore, rezervoar na super mijestu (nema vise proljevanja po haubi), putpuno sinhronizirani mjenjac (cujem glasine da je ZF umijesao prste) koji se nalazi s desne strane sjedala (dvijepoluge). Sjedalo puno udobnije i bolje (nadoplata az GRAMER), dvosmjerni hidraulicni prikljucak (2 para) kao standardna oprema, reverzer kao opcija... Jednom rijecju MILINA
Traktor je jednom rijecju od 549 bolji bar 10 puta.
to je živa istina! Dobro si to napiso Marko.marko_18 kaže:Torpedo:najživlji motor, ima snagu, mala potrošnja, motor vozi bez popravka 10000 rh, a ako se i pokvari mala je cjena djelova. Na 10000 rh mjenjaju se karike i dizne, a na 20000 pravi generalni popravak. Sve ovisi o vozaču
DF&Torpedo kaže:Ja sam inače na Bilogori, brijegovi su i kod nas.
Brijegovi pogoduju IMT-u jer u zimi kad neće zapalit nemoraš ga gurati, već ga staviš na vrh brijega.
Tu u susjednom selu čovjek je izbetonirao garažu s nagibom, tako dau zimi nemora zvat susjede da guraju(radi se o 560).
DF&Torpedo kaže:Nemam puno godina, al ja sve znam u mehanizaciju. Dobro poznam sve marke traktora, jer radim dosta zemlje i bavim se prodajom traktora, a i stari mi je mehaničar.
ROKI kaže:ODREZANO Vozio sam jedan TD koji je bio fantastičan traktor! Neznam koji je, ali je kabina super izolirana(toplinski, zvučno i od prašine) i unutra se ništa nečuje čim malo pojačaš radio, pristupačan ulaz, preglednost odlična, udobnost na nivou, sjedalo za suvozača, sve komande na dohvat ruke(ergonomija nema šta), grijanje i ventilacija, motor suh, mjenjač neiskače iz brzina, hidraulik necupka i super diže, diferencijal se uopće nečuje... Ma super! Možda je to bila neka posebna linija TD? Jel ti možda znaš koji je to TD s obzirom da već imaš TD? ODREZANO
To je pitanje na koje nisam dobio odgovor od marko_18.