B
Bobo
Guest
Zahvaljujem se na lijepim zeljama no mislim da sad stvarno vise nemam potrebe za cetvrtim traktorom. U planu je na 549 ugradnja jaceg motora jer mi bas fali jedan traktor izmedju brene i 539. Ovako je sa snagom OK no nije to jos uvijek ono kako bi moglo biti.
Ako ce kad bit prodaja motora s 49-tke javi mi meni ce taman odgovarat na 42-ku!
Ne bih to zlo nikome poznatom htio prodati... "Jednog lijepog dana" za koju godinu-dvije- pet kad dodje vrijeme mjenjanja motora, ovaj od 549 cu ostaviti sebi i trazit cu vilicar s losim motorom ili zariban ili cak i bez motora. malo rezanja, malo varenja, upasem ovaj motor u njega i za po dvoristu ce biti dobar
Moja "Fahreta" (kako ju je kolega prozvao po jednoj poznatoj licnosti Hehehe ) Tanjura zadnja tri dana... Rumunjku 36 sam mislio smanjiti na 32, no spekli se sarafi i nije mi se dalo sarafati pa reko da probamo i s 36 i ide mala kao luda... 1. direktnom ide, malo dimi ali je oranje dosta grubo pa dosta skace a i automatska prednja vuca me sve vise i vise zivcira. tanjurao sve u 5. sporoj i jako sam zadovoljan ide i uz brdo kao i po ravnom, prima gas, ne dimi, ne muci se... Potrosnja izmjerena oko 17l/ha jednim tragom i uz puno okretanja.