N
Nevjernik
Guest
To je stroj 380 kw majko ....
UFFFFF, nemoj me za jezik vuci Ne znam bas da ce MF u skorije vrijeme u moj dvor no nikad se ne zna... Vise me nekako privlaci neki stariji jelenko, ne znam zasto, valjda mi dojadilo gledati crvenu boju kud god se okrenem
Jedan je sasjecen u staro zeljezo, prodan nekim deckima na licitaciji a oni ga uzeli samo zbog motora. motor ugradili u teglenicu za vadjenje sodera iz dunava a sasija sasjecena i prodana na otpad... Budale, dio povjesti, za mene neprocjenjive vrijednosti oni sasjekli u staro zeljezo...
Rekao sam bezbroj puta do sad da znam da je negdje jedan od dva preostala ziv i donekle citav, nekako bih se izborio da se dovede u tvornicko stanje i neka stoji bilo gdje kao spomenik na neka sretnija vremena... Meni je tih 5500 posebno zao sto ga naj vjerovatnije nikada necu u zivo vidjeti...
Evo je jedna "obiteljska" fotografija:
Zahvaljujem se na lijepim zeljama no mislim da sad stvarno vise nemam potrebe za cetvrtim traktorom. U planu je na 549 ugradnja jaceg motora jer mi bas fali jedan traktor izmedju brene i 539. Ovako je sa snagom OK no nije to jos uvijek ono kako bi moglo biti.
Ako ce kad bit prodaja motora s 49-tke javi mi meni ce taman odgovarat na 42-ku!