• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Nije nuzno ali u ovom slucaju je tako!!
Stari cetverocilindrasi ispod 900 kubika su imali drugacije paljenje nego ono sto sam naveo u postu prije ovoga!!!
Kontam ja da ti kontaš problematiku, ja to napominjem radi nekih drugih ljudi :eek::

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Škola nije nikog naučila kak to u praksi ide, tam je sve slično naučenom, ali isto nije ni blizu.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Pa je li cista voda u njemu? Nece bas na -2 smrznuti,ali ne znam kako imate zivaca ispustat tu vodu i sipati j kad vam zatreba traktor. Naspi i neki najjeftiniji permant

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
ako je traktor u prostoru gdje je temperatura iznad nule,onda ne treba... ako nije tako,samo ujutro pobrišeš ispod njega vodu koja iscuri,i gas! :)

matozdenci

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2014
Poruka
1,821
Najbolje je imati antifriz ne samo radi smrzavanja nego i zbog toga sto antifriz cuva cjeli rashladni sistem!!!

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
i ja imam starog 539,i voda je u njemu. bila je cijeli njegov vijek,naravno da nije pametno,ali djed nije nikad stavljao antifriz unutra. i sad ni sam ne znam dali je pametno staviti antifriz,jer neki kažu da on oslobodi svu hrđu u sistemu,pa se štopa hladnjak... Sto vi mislite?

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Tak ni ja ne znam! Mislim i da bi mi negdje procurio kada bi nasuo antifriz! Ovako ide 25 god.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Ne znam sta bi ti rekao. Kod mene je 539 bio 28 godina i uvijek je zimi imao permant.Jadnik je otisao prije mjesec iz garaze.
I voda skida koroziju dok cirkulise sistemom.

Ako pukne vani obicno to ljudi vare,sex je iznutra kad pukne

Na vrh