matozdenci
Dobro znana faca
- Tu od
- 28 Kol 2014
- Poruka
- 1,821
Jesi li pregledo membranu?
onda ti je bespotrebno pomagati,zovi majstora jer zamjena membrane nije mačiji kašalj,a preko foruma ti to niko nemože zamjeniti
Ma ne treba to u traktoru, napraviš kao moj prijatelj. Ošpricaš pšenicu, opereš špricu, zaparkiraš u garažu, naliješ antifriz u pumpu, ispustiš vodu iz traktora i na proljeće nađeš pod fercem mlaku, smeće zaštopalo pipicu i rastiralo blok ali je pumpa na šprici preživela jer je unutra bil antifriz.
Nisam, jer neznam ni šta trebam pregledat...prosto sam glup oko tih stvari...trebao bih pomoć
Koliko antifriza je potrebno za 533 i koja mu je cijena
lako je to objasniti nekom tko se imalo razumije,a onom tko se ne razumije možeš crtati nebi shvatio. .najbolje posao prepusti pravom majstoru,pa onda gledati i učiti se nije pvp dječija igračka,ja sam je skidao i menbranu mjenjao tako da znam o čemu pričam,i isto sam dobro pazio iako sam mehaničar po struci, a kamo li netko tko nezna ništa o mehanici,i još dosta stvari i da nije bilo majstora Muhe ko zna sta bi zahebo
Pumpu nema potrebe skidati da bi zamjenil membranu. Dovoljno je skinuti filter ulja i membrana je na dlanu.
Ako čovjek ima volju nema tog posla koji nemože napraviti uz malu pomoč slika .....MUHA, tebi kaj si meštar je to možda pusi smouk ali nekome ko se ne razme u to je to spejs šatl
Znači sad je sve u redu, ipak je bila membrana?Membrana uspješno zamjenjena, traktor popravljen. Hvala svima
ja bi ti stavil ali več imam 200 kaznenih bodova ..mogo bi na klupu prije nego sudac odsvira krajmeni da neko slike metne kak se radi ja bi još jednog Muhača probal napraviti.
meni da neko slike metne kak se radi ja bi još jednog Muhača probal napraviti.