@Ratarko: To bi bio IMT 5210 Electronic, 5173 Electronic i 5190 Electronic... Mozda je imao jos koji, no ne sjecam se vise.
Na slici ja 2210 traktor, no to je obicni 5210 s drugom (novijom naljepnicom) Traktor se moze prepotnati po tome sto mu na blatobranima pise "Electronic"
Obrisan neispravan link.
nadalje, svi IMT-i 2000 serije imaju EHR kao dodatnu opremu, pa tako i 2050, 2070, 2090, 2140, 2120, te sve ostale njihove izvedenice...
@ZJ: Na IMT-u odvrnes vijak, postavis cijev sa zenskom uticnicom, zavrnes vijak i eto ti izvod za kipanje, ispod 5 minuta posla (ako si na to mislio pod "kiper ventil"). Sto se tice spere, SVI imt-i ju imaju, i vrlo je upotrebljiva. Stere 533 mi nemoj niti spominjati, jer nisu imali ni dvostepeno kvacilo... Sto se brzina tice, Istina, imao je 4 brzine, a ne 3, tako da to i nije neka prednost, no neka ti bude. Torpedo nije imao hidraulik volan na svim traktorima kao serijsku opremu. Poslikat cu ti SVE torpedo traktore koje imam u okolici, i vidjet ces da samo 7506 ima hidraulik volan. IMT je imao hidraulik volan serijski na traktorima od 60Ks, pa na gore... Hidraulicna pumpa je uvijek upotrebljiva, ne pricamo o ursusu, pobogu
Kuku si mogao nadoplatiti, ako ti je trebala, i to poluautomatsku, automatsku i gornju poteznicu. Donja poteznica je standardna oprema.
I jos nisam vidio torpedo koji ima manje od 90KS, a da ima dvosmjerne hidraulicne prikljucnice
I, da, sto se tie noznog gasa, takodjer je dodatna oprema, kao i hidraulik volan na 540, 542, 549 traktorima.. I ugradjivao se od 1980.g. kad je i prvi 540 predstavljen...