DF&Torpedo kaže:Trebamo bit čim glasniji!!! Nek prestane hvalit tu Srpsku kramu! Amerikanci su Jugića proglasili najgorim autom na svijetu, a da su vozili IMT-e, sigurno bi i njih proglasili najgorim traktorima na svijetu!!! :lol: :lol:
DF&Torpedo kaže:Sad sam malo bolje pročitao text u postovima koje je bobo pisao (str 49-50), on govori da je IMT 5170 konstruiran 80-ih, i da je imao EHR. Koliko ja znam prvi MF (serija 3080 itd) sa EHR-om proizveden je 1988.g, prvi Deutz sa EHR-om bio je proizveden 1990.g (Agrostar). Nije moguće da je IMT prije njih imao EHR!!!!!!!! E Bobo koga ti pokušavaš prevariti :lol: !
A i za hidraulik si napisao da je konstruiran 80-ih, nije, jer ga ni zapadni traktori stariji od 90.g. rijetko imaju.
Znači po bobinim riječima, IMT je bio "napredniji" od jednog MF-a, ili Deutz-a... :lol:
E Bobo, Bobo...
@Zvona: Dobri su ti oni stihovi :mrgreen: :lol:
Pokaži mi te tako "dobre" IMT-e, gdje su :?: , neznam ni jednog ratara koji radi s 5100,5130,5170,5270 i veći. Ne možeš ga, da ga svijećom tražiš naći u polju, njihovo je mjesto u koprivama!!!! A Topredovi veliki traktori rade još i danas, pitaj forumaše koliko ih ima velike Torpede, a koliko ih ima velike IMT-e???krx pozega kaže:Ajde dosta sranja o imt takvih...pa u najmanju ruku da je krš svih krševa...pljuni mi u usta ako je imt veći krš od torpeda konji jedni....pa zadnjih 50godina su sva gospodarstva bila podizana sa IMT traktorima...sad se našlo tu par balavaca seru a imaju skupa 1000sati na traktoru...tišina i neću da vas čujem. :evil:..makar u IMT podforumu..
Učemu je stvar..e u tome što ima ljudi koji dolaze prvi put na forum te imaju imt traktore i naravno nesmiju ni napisat nešto se boje da neće biti popljuvani..mislim da to stvarno nije svrha ovog foruma..vjerujem i nadam se da će se ovi malo ozbiljniji i stariji članovi samnom složiti
krx pozega kaže:Ajde dosta sranja o imt takvih...pa u najmanju ruku da je krš svih krševa...pljuni mi u usta ako je imt veći krš od torpeda konji jedni....pa zadnjih 50godina su sva gospodarstva bila podizana sa IMT traktorima...sad se našlo tu par balavaca seru a imaju skupa 1000sati na traktoru*...tišina i neću da vas čujem. :evil:..makar u IMT podforumu..
,, ,,ako se ovo odnosi i na mene,,*,,al 1000h u traktoru sam sigurno napravio.
i torpedo i imt su hrpa željeza u odnosu na jd,,fendt,,i druge..
pa zadnjih 50godina su sva gospodarstva bila podizana sa IMT traktorima
judi da vam nije bio IMT (533 pa na dalje) orali bi kravama i konjima u ono vreme. Dzabe sto je veliki Torpedo dobar kad ga niste mogli kupiti a i da ste mogli ne bi vam nicemu sluzio
Prema tome pljujte vi koliko hocete ali da vam nije bilo IMT-a jos bi vas ruke bolele od drzanja pluga.