bojance kaže:Kod nas se kaze "Za dobrim konjem prasina se dize". A toliko svadje izmedju vas oko IMT-a. Ha ha
Prije nego sotsu oslobodioci dosli u Baranju,jedan je sluzio za punjenje aviona orejom,a jedan je bio i na farmi a ponekad je vukao ono sunce da grablja kleju,smijeg je bio kad je neka delegacija dosla i vidjela velikog JD sa zakacnim tim suncem, pa dabi se malo iskupili kupili su mali,a te ljute traktore su svali "cufica",manje vise bio je u privatnim rukama,selidbe,iskopi temelja,privlacenje cisterni i sl.zvona kaže:Ovako sada cu ja nadodati nesto tamo gdje radim.Medu svim tim novim Fendovima i starijim JD ima i nekoliko starih TD 7506 sa prednjom vucom u pogonu ali ima i jedan 539 pogodite sta radi, bilo ih je 3 ali jedan stoji raskupusit a drugi je takoder u takvom stanju prodan
Ratarko kaže:bojance kaže:Kod nas se kaze "Za dobrim konjem prasina se dize". A toliko svadje izmedju vas oko IMT-a. Ha ha
Ne bi bilo svađe da nema hrpe gluposti izrečene o Torpedu .
Ja protiv IMT-a nemam puno ili ništa ali ako netko napiše da Torpedo ne može vući prikolicu gnojiva ili sjemena na njivu onda to treba demantirati jer jednostavno nije istina a to napiše samo zato da bi mogao kontrirati drugoj grupi ljudi koji govore slične stvari o IMT traktoru... Na takav način to neće nikada prestati .
Koliko sam primjetio ovdje na forumu ima više ljudi sa Torpedo traktorima nego sa IMT traktorima ( govorim o +70 KS traktorima ) i svi kažu da Torpedo ne zaribava i da može vući ne jednu nego koliko treba prikolica .
Kužiš me nadam se , meni osobno nije problem u IMT-u nego o glupostima izrečenim o Torpedo traktorima od čovjeka koji je nešto načuo od nekog pijanog mehaničara sa kombinata ( inače su svi mehaničari pijanci i sto kao i što svi Torpedo traktori zaribavaju ).
Ratarko kaže:Hmm , zašto je bitno da su to MF-ovi ?
Ako su ih kupili od ORE onda su se tek usosili , jadni ljudi ...ali tko im je kriv kada ne čitaju forum ...sada će lagano gubiti živce kao i 80 % Orinih klijenata :|
krx pozega kaže:Evo danas sam saznao par informacija vezano uz kupnju novih traktora baš ovdje kod nas u požeštini..čak tri komada su došla a da stvar bude ljepša baš mf....a napomenio bih samo da jedan od njih je 160ks jak i čovjek se bavi ratarrstvom na više od sto hektara i pogađate do sada je imao tj.još ih ima IMT 5105 te 5136...Bobo eto ti prilike Neznam još ništa koji model,kako izgleda i to al bit će slika