B
branko
Guest
ZJ kaže:Bobo, u ono vrijeme kad si uplatio traktor molio si Boga da ikad stigne po cijeni po kojoj si ga uplatio!
A ti meni pričaš da su ljudi bili šktri??? Pa nije ono bilo vrijeme kao danas, da te mole da nekaj kupiš. Kupil si ono kaj si mogel odmah dobiti, tak da je priča o dodatnoj opremi pomalo smješna. Pitaj svoga ćaću kaj je bilo pred 25 godina.
i ne samo da se tak kupovalo vec si moral platiti odmah i ako se ne varam jedan dio u devizama a traktor se cekal i do pol godine, to znam jer smo mi tada kupovali drugi traktor (prije cca 22,23 g.) i nismo mogli kupiti novog jer bi morali cekati najmanje tri cetiri mjeseca ako ne i duze pa smo kupili rabljeni. i nema sanse da se tad moglo birati hocu ovo hocu ono na traktoru dobil si ono sto te zapalo i budi sretan da si i to uopce dobil, susjeda mi je u to vrijeme isto kupovala traktor kupila je 539 ali je imalu nekog tipa u zadru i tamo ga je kupila dobila ga je u roku par dana ali bez pola stakala na kabini ali opet je bila sretna sto ga je uopce dobila.