Željko, bez uvrede ali i ja se slažem s deckima... Da ti to stvarno smatraš smecem rešil bi se smeca... Znam po sebi.. Imal sam auto koji sam smatral smecem i prodal ga prvom prilikom, dobil sam manje novaca nego sam dal ali sam se govna rešil i ušparal sam si živce... Ako si stvarno imal toliko IMTa kako tvrdiš i ako si stvarno s toliko njih radil, i ako su stvarno svi bili krševi, kaj si uopce kupil tog 560?
Ja sam radil s dva Ursusa (360 i 335) i nisu me nekaj baš oduševili, i nikad si to ne bi kupil, taman da mi ga badava daješ rešil bi ga se prvom prilikom... Da me sad netko krivo ne razumije, ne radim usporedbi između Ursusa i IMTa, nego samo dajem primjer.. Zakaj bi si kupil nekaj kaj mi se ne sviđa?
Opet bez uvrede ali da neko drži doma nekaj kaj je smece i kaj niš ne vredi, i u kaj stalno samo ulaže(citaj rupa bez dna), to mi granici s ludilom...
Koliko citam tu po forumu od kad sam clan, ne sjecam se da si ikad ikaj dobro napisal za IMT, a da ne govorim da nisam nikad cul da netko spominje tolike probleme s bilo kojom markom traktora... Da meni tak ne valja i da je takvo smece speljal bi ga na sred dvorišta, polijal z naftom i vužgal, pa nek ide u tri PM ako niš ne valja.
Na kraju krajeva, da to stvarno tak ništa ne valja jel bi to i dan danas nakon 35 let delalo i jel bi ih još tak puno bilo u upotrebi? I ko bi to opce popravljal i servisiral?