• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT

Gigi

Član
Tu od
5 Tra 2015
Poruka
39
jel tko stavljao hidro volan na imt-a ? jel treba mjenjat stup volana ili postoji neki nacin da on ostaje?

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,954
Politika ga stvorila, politika ga vodila i štitila , politika ga ugasila . Jedino kaj je zbog njega politika ugasila Štore i Torpedo . Ipak šteta ljudi ostali bez posla radi lošeg vođenja tvornice .

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,954
Torpedo ugasila drugarica Milka Planinc , Kirš je zeznul Ferenčaka uz pomoč gospodina Pankretića (pokojnog) u to vrijeme sem par puta bil u Brnu u Zbrojovki .

seljačina

Član
Tu od
26 Kol 2012
Poruka
123
Torpedo ugasila drugarica Milka Planinc , Kirš je zeznul Ferenčaka uz pomoč gospodina Pankretića (pokojnog) u to vrijeme sem par puta bil u Brnu u Zbrojovki .

U ono vrijeme si mogel u "Zbrojovku" sa crvenom knjižicom ili morti sa crkvenim zborom???????????

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,954
Nije tema ali kolega skroz si u krivu u Czec,,,,, se išlo sa nečim drugim :eek::

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,923
Nije tema ali kolega skroz si u krivu u Czec,,,,, se išlo sa nečim drugim :eek::

Željkac, da ti nisi za kakvom onomad mladom Čehinjkom, kačio Brna????
Jer mi stariji bar znamo, u ona vremena, šta je bila roba!!

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Kako god bilo, šteta je da se IMT nije modernizirao na vrijeme i da se nije uložio veci trud da se spasi. Ovo samo potvrđuje ono kaj stalno tvrdim, da je sve odavno smišljeno i da sve ide u tri pm od Vardara pa do Triglava i da smo svi skupa posisali na žešce..

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,923
Upravo to, Gajtan, isto mislim da ovo podneblje je neko smislio za nešto drugo.
A šta drugo, da ne ležimo načemu, bem ga ,ako ležimo što se već nediže???

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
A tako je to svagdje lopovi a nedavno su imali ponudu od tafea i nisu ga dali.
Bolje rasturit nego da radi današnji moto.

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Ne znam više kaj da mislim o svemu tome... Od bivše Juge je ostala hrpa tvorinica i raznih poduzeca, i sve je to banda razje... i uništila, a narod iz dana u dan sve teže i lošije živi. Evo gledam oko sebe pa sve nevjerujem

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,923
Najbolji primjer je Tuzla, u bivšoj državi najači industrijski kraj, sve je rastureno, prodavato profiterima za 1 km. oni dignu kredite a u zalog dadnu firme, jame novce i pobjegnu, i sve to redom, evo i rudnici polako crkaju.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,630
Ne, ako ne pokrenu ponovno proizvodnju u tu temu bumo selili rasprave vezane za koji je bolji ..... :(giggle):

Šalim se, još jako dugoooo se bu na ovim prostorima pisalo o tim strojevima i priključcima proizvedenima u toj tvornici.
Te traktore i strojeve i seoske babe na mlekari znaju popraviti i nebudu se ljudi tak lako odricali strojeva koje si mogel uz pomoč susjeda ili poznanika preko noči, na polju i kaj je najbitnije jeftino poraviti.
Kaj bu s zapadnjacima za par let, samo nebo zna.

Ja osobno sam zapalil sviječu na spomen.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Kakav je-takav je,za IMT se bude našlo mjesta po domaćinstvima još godinama,slažem se s Muhačem...
Dijelova ima,i ovak i onak su dijelovi nekih drugih proizvođača pretekli ove "originalne" po kvaliteti.
Nešto se pisalo o ponovnom pokretanju i modernizaciji proizvodnje,ali sumnjam da oni za modernizaciju imaju strojeve i alate,i sposobne inžinjere...

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
ali evo, ovaj zadnji traktor 555s, to je super traktoric, ali zato to nisu napravili ima 10-15 godina?
Zato sto politika neda, puno ljudi ne prihvaca aj odgovor...ali na zalost tako je.
Da su malo promjenili mjenjac i kocnice...mogli su s tim traktorom konkurirat zapadnim malim traktorima
znali su to oni...ali netko ne da

Najnoviji postovi

Na vrh