Jer kod IMT-a da bi neki dio zamjenil obično treba skinuti i ovo i ono i još ovo to me kod njih najviše muči. Evo na 560 sam stavljal kardansku od 540 pa skidaj oklope , poklopac hidraulike ,ručna , spojnička, vilica brze/spore , ceger (bez ušica) itd kod neke druge marke otšarafiš 4 šarafa i kardan je vani itd itd.
Jel ovo govoriš iz iskustva ili? Ne znam da je baš bilo problema s diferencijalom a i tu bi trebala biti debela špera s kojom također ne bi trebalo biti problema.Kada kupujes polovan traktor moras imati sa strane jos novaca u slucaju da ti nesto se odmah strga. Nitko ti ne moze sa sigurnoscu reci jel taj traktor 100% ispravan. Vidjet ces kad odradis sa njime 100 sati kakav zapravo je. Na tom traktoru nebi trebalo biti nikakvih serijskih problema, osim mozda da pripazis malo na diferencijal, ne koristis pre cesto speru.
Zanimljivo, vama kod IMT-a nista ne valja a svi ste ih imali i stekli na njima, vidjet cemo za koju godinu kad vama ti super traktori pokidaju kardansku ili spojnicku vjerojatno ima samo dva sarafa da bi se to promijenilo. Pametni zapadnjaci su to tako pametno rijesili.
Ima jedan tu kod nas ciji je stari imao takav traktor, pa se sjecam u razgovoru da je spominjao da taj traktor ima 42 ks i da mora pazit na diferencijal jel je motor pre jak, e sad ja ga osobno nisam imao...Jel ovo govoriš iz iskustva ili? Ne znam da je baš bilo problema s diferencijalom a i tu bi trebala biti debela špera s kojom također ne bi trebalo biti problema.
Daj ga pitaj zakaj ima doma 560 i ne da ga za niš... :icon_mrgreen: Ne bi ga prodal da mu daš tacke zlata... Samo tak pripoveda bezveze..